رئیس جدید سازمان بورس ۳ معاون را تغییر داد
علیرضا ناصرپور به عنوان معاون نظارت بر نهادهای مالی، حسن فرج زاده به سمت معاون اجرایی و مهرداد مسعودیفر به عنوان معاون حقوقی، منصوب شدند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار طی احکامی جداگانه با توجه به تغییر اعضای هیأت مدیره، سه نفر از معاونان این سازمان را منصوب کرد.
بر اساس احکام صادر شده، علیرضا ناصرپور به عنوان معاون نظارت بر نهادهای مالی، حسن فرج زاده به سمت معاون اجرایی و مهرداد مسعودیفر به عنوان معاون حقوقی، منصوب شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
باز یک بهانه درست شد که از فردا تا آخر هفته تابلو بورس قرمز باشد... الان بورس بازان دنبال بهانه میگردند که نگذارند شاخص بورس رشد کنه... ولی خوب باز از یک طرف هم مرگ یک بار شیون هم یکبار.... هر سه تا رو با هم عوض کرد که دیگه جراحی کامل انجام بشه... از این جهتش مثبته
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.