آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

گفت و گوی بایدن و مکرون در مورد ایران

جو بایدن رییس جمهوری آمریکا و امانوئل مکرون همتای فرانسوی وی در آستانه نشست گروه ۲۰ در رم درباره ایران گفتگو کردند.

گفت و گوی بایدن و مکرون در مورد ایران
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، کاخ الیزه جمعه شب در بیانیه‌ای مسائل مطرح شده در دیدار رهبران آمریکا و فرانسه را تشریح کرد که برنامه هسته‌ای ایران نیز در میان آن‌ها دیده می‌شود.

کشور‌های غربی در حالی که ایران همواره تاکید کرده که برنامه هسته‌ای در جهت استفاده صلح آمیز توسعه می‌یابد به دنبال ایجاد تشویش افکار عمومی در سطح بین المللی هستند.

این کشور‌ها مدعی هستند که برنامه هسته‌ای ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای است و آنرا در این سال‌ها در قالبی نخ نما شده تکرار می‌کنند.

در بیانیه کاخ الیزه آمده است که بایدن و مکرون بر سر لزوم رسیدن به ضمانت اینکه ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند، توافق نظر دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.