آخرین خبرتکذیب قاطع حزب‌الله درباره حضور کارشناسانش در یمن
4بازدید
۵

افتتاح شبکه تصویری دامادآیت‌الله سیستانی

یک منبع آگاه در شهر قم به خبرنگار شیعه آنلاین گفت: حجةالإسلام و المسلمین سید «جواد شهرستانی» داماد و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در شهر مقدس قم از راه اندازی یک شبکه ماهواره ای شیعی خبر داد.

این منبع آگاه در ادامه افزود: این شبکه ماهواره ای که مراحل پایانی راه اندازی آن به پایان رسیده، قرار است به صورت تخصصی در زمینه کودکان و نوجوانان فعالیت کند و به نشر معارف اهل بیت (ع) بپردازد. پخش آزمایشی این شبکه ماهواره ای چند ماه پیش آغاز شده است.

این منبع آگاه همچنین گفت: فعالیت رسمی این شبکه ماهواره ای که برنامه های خود را به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی پخش خواهد کرد، با آغاز ماه مبارک رمضان شروع خواهد شد.

وی در پایان افزود: برنامه های این شبکه ماهواره ای که «هدهد» نام دارد و دفتر مرکزی آن در شهر بیروت پایتخت لبنان قرار دارد، قرار است پرمحتوا، جذاب و با کیفیت باشد از همین رو بودجه نسبتا هنگفتی برای راه اندازی و نیز پشتیبانی این شبکه در نظر گرفته شده است.

علاقمندان می‌توانند برای مشاهده پایگاه اینترنتی این شبکه ماهواره ای به آدرس www.hodhod.tv مراجعه کنند و یا آن را بر روی فرکانس ذیل مشاهده کنند:

نیل ست
Frequency:10720
symbol rate:  افقي 27500
polatrity: Horizontal

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۴ ۱۷:۲۶

دمش گرم...

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۴ ۱۷:۱۶

مگه در خانه هاي ايران ماهواره هست كه آدرس داديد ؟ شايد هم براي از ما بهتران است ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۴ ۱۷:۱۵

مگه ماهواره آزاد شده؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۴ ۱۷:۰۲

این کار خوبی است که راه مجوز ها را باز می کند وخودش هم برای هدایت صحیح نسل اینده موئثر

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۲۴ ۱۶:۴۹

انشاءالله ایشان یه روزی برای بزرگسالان هم شبکه راه اندازی کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.