آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

سازمان بازرسی کل کشور:

۱۰ هزار تخلف و جرم احصاء شد

رئیس مرکز نظارت همگانی و رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه برای اولین بار سازمان بازرسی، بالغ بر ۱۰ هزار تخلف و جرم را احصاء کرده‌است، گفت: در سال جاری تعدادی از گزارشگران فساد که تاثیر در کشف برخی از ناهنجاری‌های اداری و تخلف داشته‌اند، تشویق مادی و معنوی خواهند شد.

۱۰ هزار تخلف و جرم احصاء شد

 

به گزارش تابناک به نقل از قوه قضائیه، حسینعلی احمدی گرجی رئیس مرکز نظارت همگانی و رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه با تمام قوا چه به‌لحاظ مادی و چه معنوی از گزارشگران فساد حمایت خواهد شد، گفت: برنامه سیاستی حمایت از گزارشگران فساد در سازمان تصویب شده‌است.

رئیس مرکز نظارت همگانی و رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: در سال جاری تعدادی از گزارشگران فساد که تاثیر در کشف برخی از ناهنجاری‌های اداری و تخلف داشته‌اند، تشویق مادی و معنوی خواهند شد.

وی تصریح کرد: اگر فردی گزارشی یا تخلفی را گزارش کند حدودا ظرف یک ماه می‌تواند نتیجه آن‌را مشاهده کند. برای اولین بار سازمان بازرسی، بالغ بر ۱۰ هزار تخلف و جرم را احصاء و آن‌ را به ۷۰۰ عدد محدود کرده‌است و شکایات و گزارش‌هایی که می‌آید را آسیب‌شناسی کرده و آن‌ها را به دستگاه‌های اجرایی می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.