هوشیاری مدیرعامل سیتا شد

کد خبر: ۱۰۹۵۳۵۳
|
۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۱ 26 December 2021
|
7000 بازدید

هوشیاری مدیرعامل سیتا شد

به گزارش «تابناک» به نقل از شستا رسانه، روز یک‌شنبه مورخ 5 دی ماه طی مراسمی با حضور علی رستمی مدیرعامل شستا، حمیدرضا هوشیاری به عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین (سیتا) معرفی و از زحمات سید حامد عسگری سرپرست پیشین این مجموعه قدردانی و تشکر شد.
وی از سال 1397 به عنوان مدیرعامل هلدینگ سیمان فارس خوزستان از هلدینگ‌های تابعه سیمان تامین منصوب شد و عملکرد قابل قبولی در این 3 سال در کارنامه خود به ثبت رساند.
افزایش بیش از 4 برابری سودخالص هلدینگ از 3400 میلیارد ریال به 17300 میلیارد ریال، دریافت گزارش مقبول حسابرسی پس از 10 سال از سازمان حسابرسی کل کشور و گسترش بازار صادراتی سیمان از جمله اقدامات و دستاوردهای مهم او در سکانداری هلدینگ سیمان فارس و خوزستان است.
گفتنی است هوشیاری مدیرعامل جدید سیتا، عضویت در هیئت مدیره انجمن سیمان و سابقه مدیریت در شرکت‌های سیمان ایلام، سیمان خوزستان، سیمان قاین، کاشی سرامیک الوند و کاشی سعدی را در کارنامه خود دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟