آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

کشف اشیا عتیقه و قیمتی در دماوند

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند از کشف اشیا عتیقه و قیمتی در دماوند خبر داد.

کشف اشیا عتیقه و قیمتی در دماوند

کشف اشیا عتیقه و قیمتی در دماوند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، شهرام شریفی، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند، دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دماوند اظهار کرد: امروز با هوشمندی عوامل انتظامی شهرستان دماوند، تعدادی اشیا قیمتی و عتیقه از سوداگران مواریث تاریخی و فرهنگی کشف شد.

وی گفت: بلافاصله کارشناسان میراث فرهنگی به محل اعزام و پس از بررسی های لازم، مشخص شد، یک ظرف سنگی نفیس مکشوفه متعلق به نیمه دوم هزاره اول قبل از میلاد مسیح و پنج سکه نقره متعلق به قرون اولیه اسلامی کشف شده است.

شریفی ضمن تقدیر از عوامل کلانتری ۱۲ گیلاوند، بیان کرد: این کشفیات جهت بررسی لازم به مسؤولان تحویل خواهد شد.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان دماوند اضافه کرد: از مردم شهرستان دماوند درخواست داریم در صورت شناسایی افراد سودجو و قاچاقچیان عتیقه، مراتب را به اداره میراث فرهنگی، دستگاه های امنیتی و انتظامی اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۰/۱۳ ۰۹:۵۳

میراث فرهنگی فقط اینا رو میگیره و میندازه تو انبار یا پیگیری میکنه ببینه این اشیا که دست به دست شدن در کدوم منطقه کشور از زیر خاک بیرون کشیده شدن؟؟
اون مناطقی که این آثار ازشون بیرون کشیده شده شناسایی میشن؟ شناسنامه دار میشن؟؟؟ تو لیست تحقیقات بیشتر قرار میگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۱۰/۱۳ ۰۹:۴۵

گنج همین 5 عدد سکه بود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.