آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
15بازدید
۰

۹ مصدوم در تصادف شاخ به شاخ پژو و پراید

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد از ۹ مصدوم در پی برخورد شاخ به شاخ پژو و پراید در محور یاسوج _ چرام خبر داد.

۹ مصدوم در تصادف شاخ به شاخ پژو و پراید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمد امین نیکویی نژاد در جمع خبرنگاران از تصادف شاخ به شاخ پراید با پژو در ظهر امروز خبر دادو اظهار کرد: در ساعت ۱۲ و ۴۴ دقیقه ظهر امروز، ۱۳ دی ماه در محور مواصلاتی یاسوج - چرام و در محدوده‌ی روستای دلی میر دیلگون دو خودروی پراید و پژو ۴۰۵ شاخ به شاخ شدند که منجر به مصدمیت ۹ نفر از سرنشینان شد.

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ استان در خصوص اقدامات صورت گرفته بیان کرد: بعد از گزارش حادثه به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ شهرستان کهگیلویه، بلافاصله آمبولانس‌های پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای سادات امامزاده علی (ع) و همینطور آمبولانس اورژانس ۱۱۵ سپیدار به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه اولین آمبولانس اورژانس ۱۱۵ بعد از ۱۳ دقیقه بر بالین مصدومان حاضر شدند افزود: پرسنل اورژانس ۱۱۵ بعد از انجام اقدامات درمانی، ۲ نفر از مصدومان را به بیمارستان شهید بهشتی (ره) یاسوج و ۵ مصدوم دیگر را به بیمارستان امام خمینی ره دهدشت منتقل نمودند و ۲ نفر از مصدومان نیز به صورت سرپایی در محل درمان شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.