آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
3بازدید

50 قربانی براثر برخورد دو قطار در هند

درپی برخورد دو قطار مسافربری در نخستین ساعات بامداد امروز در شرق هند، دست كم 50 نفر جان خود را از دست دادند.

یك مقام راه آهن هند اعلام كرد، نیروهای امدادی تا كنون اجساد 48 نفر از قربانیان سانحه برخورد دو قطار مسافربری را در نخستین ساعات بامداد امروز از لابه لای لاشه واگن ها خارج كرده اند و پیش بینی می شود شمار تلفات افزایش یابد.

سخنگوی راه آهن شرق هند اعلام كرد، كسانی كه در این حادثه جانشان را از دست دادند بدون ذخیره قبلی كوپه، سوار این قطار شده بودند و در نتیجه اسامی و اطلاعات مهمی از آنها در اختیار نداریم كه به اطلاع بستگانشان برسانیم.

وی افزود: هم اكنون قطارهای حامل كمك عازم كلكته شده است.

این قطارسریع السیركه به سوی كلكته در حركت بود از پشت به قطار دیگری كه در ایستگاه راه آهن منطقه بیربهوم در 200 كیلومتری شمال پایتخت ایالتی توقف كرده بود برخورد كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.