آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
5بازدید
۰

جان باختن دو نفر در پی تصادف در جاده خاوران

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از جان باختن دو تن در پی وقوع تصادف در جاده خاوران خبر داد.

جان باختن دو نفر در پی تصادف در جاده خاوران

به گزارش «تابناک»، سید جلال ملکی در گفت‌وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: ساعت ٠٠:٠٧ بامداد امروز (پنجشنبه 30 دی) یک مورد حادثه تصادف در مسیر شرق به غرب جاده خاوران، میدان آقانور به سامانه ١٢۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد که بلافاصله پس از آن دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان در مدت زمان چهار دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که یک دستگاه خودرو پراید با دو نفر سرنشین مرد جوان به هنگام حرکت به شدت با قسمت عقب یک دستگاه کامیونت برخورد کرده است. هر دو سرنشین داخل خودرو - که آسیب زیادی دیده بود - محبوس بودند.

ملکی افزود: آتش‌نشانان همزمان با ایمن‌سازی، عملیات رهاسازی را آغاز کردند و قطعاتی از خودرو را برش دادند. پس از برش برخی از قطعات خودرو آتش‌نشانان به سرنشینان دسترسی پیدا کردند و آن‌ها را به عوامل اورژانس تحویل دادند. پس از انجام معاینات لازم، مشخص شد که هر دو نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی در پایان گفت: این خودروها به محل امن منتقل شدند و محل برای بررسی علت حادثه به عوامل پلیس راهور تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.