کشف بیش از یک تن سیم و کابل برق سرقتی در قصرقند
مدیر اداره برق شهرستان قصرقند گفت: طی اقدامی عملیاتی توسط پرسنل انتظامی و با همکاری اداره برق و مردم این شهرستان هزار و ۳۰۰ کیلوگرم سیم و کابل برق سرقتی در شهر ساربوک از توابع این شهرستان کشف شد.

به گزارش «تابناک»، مهدی غیبی در گفت وگو با ایسنا افزود: طی وقوع سرقت های متواری سیم و کابل برق در شهر ساربوک (خط مانوری بین نیکشهر و قصرقند) کار شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار پرسنل انتظامی و امور برق این منطقه قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و طی یک عملیات غافلگیرانه چهار سارق تجهیزات شبکه برق شناسایی و دستگیر شدند.
مدیر اداره برق شهرستان قصرقند خاطر نشان کرد: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهمان به مراجع قضایی مربوطه معرفی شد.
وی ضمن تقدیر از همکاری مردم محلی این منطقه، نقش و همکاری شهروندان در این حوزه را مهم دانست و بیان کرد: مردم در صورت مشاهده افراد مشکوک در ساعات غیر متعارف در حال صعود و یا فرود از تیرهای برق مشاهده نمودند مراتب را سریعا به شماره ۱۱۰ نیروی انتظامی و یا سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات برق اطلاع دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آفرین بر شما دلاور مردان آفرین ریشه فساد را هدف گرفته اید آفرین.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.