میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نگهبان پاساژ دزد از آب درآمد!

کد خبر: ۱۱۰۳۰۸۱
| |
6300 بازدید

مرد 44 ساله ای که نگهبانی از یک مرکز خرید را به عهده داشت در حالی توسط ماموران کلانتری شهرک ناجای مشهد دستگیر شد که به هشت فروشگاه دستبرد زده بود.

به گزارش خراسان، در پی اعلام شکایت برخی از مالکان و متصدیان فروشگاه های یک مرکز خرید (پاساژ) مبنی بر این که فروشگاه در ساعات تعطیلی هدف دستبرد قرار گرفته است، تحقیقات نیروهای تجسس با دستور سرهنگ فیاضی (رئیس کلانتری) آغاز شد. آنان در همان مراحل اولیه بررسی های تخصصی، به نگهبان 44 ساله مرکز خرید مظنون شدند و او را دستگیر کردند. این متهم که در دایره تجسس مورد بازجویی های فنی قرار گرفته بود، به سرقت از فروشگاه ها در هنگام تعطیلی مرکز خرید اعتراف کرد و دو مالخر را نیز لو داد.

در ادامه رسیدگی به این پرونده افسران تجسس دو مالخر 27 و 30 ساله را در خیابان کشاورز 13 و چهارراه گاز مشهد دستگیر کردند و به بازرسی از مخفیگاه آنان پرداختند. در این عملیات ها تعداد زیادی از لوازم سرقتی شامل کولر گازی، جک، شوکر برقی، پوشاک، بدلیجات، نورافکن، اتوی لوله کشی، فرز، موتور کولر و... کشف و ضبط شد.

شایان ذکر است، تاکنون هشت نفر از شاکیان از این نگهبان جوان شکایت کرده اند که پرونده در دست بررسی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات