آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
5بازدید

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست

رابطه ما با آمریکا و ائتلاف بین‌المللی علیه ایران نیست، رابطه ما با ایران نیز علیه آمریکا و ائتلاف بین‌المللی نیست.

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست

 
 
به گزارش تابناک به نقل از فارس، مشاور امنیت ملی عراق با تاکید بر این‌که روابط با ایران، آمریکا و عربستان بر اساس منافع ملی عراق است، گفت، روابط بغداد با هر یک از این کشور‌ها علیه دیگری نیست.

«قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق یکشنبه‌شب، طی پستی در توئیتر، درباره رابطه عراق با ایالات متحده و ایران توضیحاتی داد.

 

وی نوشت: «رابطه ما با آمریکا و ائتلاف بین‌المللی علیه ایران نیست، رابطه ما با ایران نیز علیه آمریکا و ائتلاف بین‌المللی نیست، رابطه ما با عربستان سعودی علیه ایران نیست و رابطه ما با ایران علیه عربستان سعودی نیست. عراق بر اساس منافع ملی خود عمل می‌کند».

الاعرجی ادامه داد: «ما نمی‌خواهیم گروه‌های مسلح از عراق به عنوان پایگاهی برای تهدید ایران یا هر کشور دیگری استفاده کنند و هر خارجی که به حاکمیت عراق و قوانین عراق احترام بگذارد، از او استقبال می‌کنیم».

بغداد: رابطه ما با آمریکا علیه ایران نیست

وی چند روز پیش در دیدار با سفرای سوئد، نروژ و دانمارک نیز در خصوص گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه گفت: گفتگو‌ها میان ایران و کشور‌های منطقه به خوبی پیش می‌رود. میزبان بودن عراق برای این گفتگو‌ها گواه نقش مثبت و سازنده دیپلماسی این کشور است.

منابع خبری عراق عصر دیروز گزارش دادند که «فؤاد حسین» وزیر خارجه این کشور با «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی، مجموعه‌ای از مسائل حساس و متعلق به امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کرده است.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد که طرفین عراقی و سعودی در این دیدار، «عوامل به تأخیر افتادن برگزاری دور پنجم گفتگو‌های بین عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران» را بررسی کردند و در این زمینه، بحث و تبادل نظر شده است.

وزیر خارجه عراق هم گفت که دولت این کشور تمام تلاش خود را به کار خواهد بست و از همه روابط خود استفاده خواهد کرد تا فرصت مناسبی برای توافقات بین تهران و ریاض فراهم کند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۱۸ ۱۲:۳۳

دمت گرم برای ملت عراق دست ازلجاجت برداشتید بسمت امریکا ورابطه باامریکا رفتید

ناشناس۱۴۰۰/۱۱/۱۸ ۱۲:۲۰

اره جان خودتان حالا میخواهد شما باشید یا یک کشور عربی دیگر بدون آمریکا آب نمی خورید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.