آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

ترکیه: پوتین دنبال حمله به اوکراین یا اشغال آن نیست

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه از بهبود وضعیت سلامتی رجب طیب اردوغان که به ویروس کرونا مبتلا شده است، خبر داد.

ترکیه: پوتین دنبال حمله به اوکراین یا اشغال آن نیست
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از تی‌آرتی، ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در یک کانال تلویزیونی خصوصی گفت: وضعیت رئیس جمهوری ما هر روز بهتر از روز گذشته است، پیش‌بینی پزشکان این است که تا چند روز دیگر نتیجه آزمایش کرونا منفی شود.

کالین با یادآوری تشکر ناتو از ترکیه بابت اینکه ترکیه تنها کشوری است که می‌تواند با اوکراین و روسیه در خصوص حل بحران دیدار کند، به این مساله اشاره کرد.

کالین همچنین تاکید کرد که پیشنهاد رئیس جمهوری اردوغان برای گردهم آوردن ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه بسیار حیاتی است.

به گفته این مقام ترکیه، اردوغان نقش مهمی در برگزاری نشست بین دو رئیس‌جمهوری ایفا خواهد کرد. سفر اردوغان به اوکراین در مرحله حساسی انجام گرفت و از استقبال کی‌یف و ناتو برخوردار شد.

کالین همچنین تصریح کرد که اسرائیل شروع به برداشتن گام‌های سازنده در مورد مساله فلسطین کرده است. سفر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل به ترکیه هم برای روابط دو طرف و هم برای فلسطین مهم است.

کالین درباره تحولاتی که منجر به آغاز مرحله عادی سازی روابط بین تل‌آویو و آنکارا شد، گفت: آنچه تغییر کرده دوره بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق اسرائیل است که ۱۵ سال ادامه داشت. دولت جدید اسرائیل شامل گروه‌های مختلفی است و برای اولین بار گروه‌های فلسطینی در داخل دولت کنونی هستند.

کالین افزود: دو بعد اصلی در روابط با اسرائیل مطرح است یکی اقتصاد، تجارت، انرژی و گردشگری است و دیگری مساله فلسطین است. ما به اسرائیلی‌ها گفتیم که مساله فلسطین برای ما مساله عدالت است.

ابراهیم کالین تصریح کرد که سربازان ترکیه در منطقه نقش مهمی در جلوگیری از موج جدید مهاجرت از منطقه ادلب سوریه که ۲.۵ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، ایفا کردند.

سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه گفت: هدف اصلی پوتین حمله به اوکراین و اشغال آن نیست بلکه تنها آغاز مذاکرات جدید با غرب درباره بسیاری از مسائل است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.