آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

بایرن‌مونیخ تک‌گل قعرنشین بوندسلیگا را با ۴گل جواب داد

دیدارهای روز سوم از هفته بیست‌و‌سوم بوندس‌لیگای آلمان امروز (یکشنبه) با برگزاری یک بازی از ساعت 18 به وقت تهران در ورزشگاه آلیانتس شهر مونیخ آغاز شد که در آن تیم فوتبال بایرن مونیخ، صدرنشین جدول رده‌بندی رقابت‌ها مقابل تیم گروتر فورث قعرنشین جدول با نتیجه قاطع 4 بر یک به برتری رسید.

در این بازی باواریایی‌ها 79 درصد تملک توپ داشتند و 19 بار توپ را به سمت دروازه حریف شلیک کردند که دو بار آن توسط روبرت لواندوفسکی در دقایق 46 و 82، یک بار هم توسط اریک ماکسیم چوپو موتینگ در دقیقه 1+90 به گل تبدیل شد. دیگر گل باواریایی‌ها به لطف اشتباه بازیکن حریف سباستین گریسبک در دقیقه 61 رقم خورد که دروازه خودی را در دقیقه 61 باز کرد. تنها گل تیم گروتر فورث را هم برانیمیر هرگوتا در دقیقه 42 به ثمر رساند.

با این نتیجه بایرن مونیخ ضمن کسب هجدهمین پیروزی‌اش در این فصل، 55 امتیازی شد و حاشیه امنیتش را در صدر جدول رده‌بندی رقابت‌ها به 11 امتیاز افزایش داد. البته در صورتی که بوروسیا دورتموندی رده دومی در بازی امشب خود برابر مونشن‌گلادباخ (ساعت 20) به برتری برسد، اختلاف دو تیم بالای جدول دوباره به هشت امتیاز کاهش پیدا خواهد کرد. تیم گروتر فورث هم با 13 امتیاز همچنان در قعر جدول است و کاندیدای اصلی سقوط.

پس از مصاف دورتموند و مونشن‌‌گلادباخ، تیم‌های فوتبال هرتابرلین و لایپزیگ نیز از ساعت 22 به وقت تهران در آخرین بازی از هفته بیست‌و‌سوم بوندس‌لیگا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.