كاندولیزا رایس به پیانو و خوانندگی روی آورد
به گزارش واحد مرکزی خبر رایس به همراه خانم " آرتافرانكلین " در شهر فیلا دلفیا در ایالت پنسیلوانیای آمریكا كنسرت موسیقی اجرا كرد.
کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه سابق آمریكا كه زمانی كنترل كامل وزارت خارجه را به عهده داشت، برای اجرای كنسرت به روی صحنه رفت.به گزارش واحد مرکزی خبر رایس به همراه خانم " آرتافرانكلین " در شهر فیلا دلفیا در ایالت پنسیلوانیای آمریكا كنسرت موسیقی اجرا كرد.
در این كنسرت كاندولیزا رایس در برابر 8 هزار نفر از حضار پیانو نواخت و خواند.
وزیر امور خارجه سابق آمریكا و آرتافرانكلین این كنسرت را با یكدیگر اجرا كردند تا عواید آن را صرف آموزش موسیقی كنند.
رایس كه آموزش پیانوی كلاسیك دیده است، در تعدادی از آهنگها با آرتافرانكلین همخوانی كرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بترکه چشم حسود !
آري مي شود مقامي نداشت اما بطور دلخواه زندگي كند. اين يكي از مزيتهاي مديريت هاي دوره اي اينست كه دل كندن از مقام سخت نمي گردد. برخلاف كشور هائي كهدر آن مقامات تا گور دل نمي كنند.
آخرش نفهميديم قضيه رايس و اون جوان قزويني كه نماينده بندر عباس گفته بود چي بود رفتيم بالا ماست بود اومديم پايين دوغ بود قصه ما ؟
آفرین و صد احسنت
ضمن احترام به اشخاصی که نظر داده اند واقعا متاسفم برای نظراتی که نوشته شده ! به همین زودی جمله معروف این جنایتکار جنگی را که در جنگ سی و سه روزه پس از قتل عام زنان و کودکان لبنانی و بمباران بیمارستانها توسط رژیم خونخوار صهیونیستی گفته بود : " مردم خاورمیانه باید درد زایمان خاورمیانه جدید را تحمل کنند...!" فراموش کردید؟! البته انسان فراموشکار است!!!
بنده کاری به این خانم و جنایت ها و وابستگی هایش ندارم احتمالا این کار ایشان هم عوام فریبی است ولی یک سوال دارم: آیا سیاستمداران کشور ما مثلا نمایندگان ملت در مجلس آیا بعد از پایان دوره تصدی ، برای امرار معاش خویش مانند قبل از ورود به مجلس همانقدر تلاش می کنند یا اینکه مادام العمر حقوق می گیرند به پاس آن 4 سال خدمت؟
اگر سوال بنده مصداق تضعیف دولت نیست لطفا آن را در سایت درج کنید شاید پیری روشن ضمیر، پاسخش را ذیل آن اعلام نماید و بنده از گمراهی و ضلالت خارج شوم.
زنده باد ایران.مرگ بر آمریکا ،بوش و رایس جنایتکار
این دوستمون که گفتن مایه شرم سیاهپوستان آمریکایی...
خودشون هم سیاه پوست آمریکایی هستن یا از طرف خودش خانم رایس رو مایه شرم اونا دونسته !!
كامنت گذار آخري بايد از فشار عصبي زياد قسمتي از بدنشو بذاره تو آب يخ
یا خبر را روی سایت نگذارید یا اینکه بدون دخل وتصرف بنویسید.
واقعاسیاسی های ما هم بدون رانت میتوانند کار دیگری انجام بدهند؟
این جنایتکار خونخوار عقده ای و ضد بشر بایستی محاکمه و به حبس ابد محکوم گردد.کاندولیزا رایس و فامیلش که نماینده امریکا در سازمان ملل است،دو شیطانپرست خونخوار و مایه شرم سیاهپوستان امریکائی هستند.
کمی منصف باشید. ایشان برای کمک به جمع آوری اعانه برای کودکان مناطق محروم (raise money for urban children)در این کنسرت برنامه اجرا کرد.
یا مترجمین شما ناشی هستند یا فکر می کنید فقط جو سازی کنید.
کاش یه کم واقع نویس بودین اگه نمیگی برای چی اجرا کرده حداقل بگو درآمد کنسرتش برای امور خیریه بوده . متاسفم براتون که به نرخ روز نون میخورید
تابناک جان دکتر رایس از اول پیانیست بود تازه فهمیدی؟؟
ایکاش همه سیاست مداران یاد میگرفتند که قدرت و حکومت را میراث خود ندانسته و پس از پایان تصدی گری، چمبره خود را از مسئولیتهای گذشته بردارند.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.