آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
5بازدید

در استفاده از دستگاه سولاريوم مراقب باشید

محمد حسين شاملو در گفت‌وگو با فارس گفت: متأسفانه در اغلب موارد شاهد آن بوده‌ايم كه عده‌اي از افراد سودجو دست به اعمال مجرمانه زده‌اند. استفاده از دستگاه سولاريوم اگر مورد تأييد وزارتخانه‌هاي مربوطه باشد في‌نفسه اشكالي ندارد اما در اغلب موارد اين دستگاه‌ها مورد تأييد وزارتخانه‌هاي مربوطه نيستند و همين امر باعث مي‌شود بعضاً استفاده از آنها با حوادثي مانند سوختگي‌هاي داخلي و خارجي همراه باشد.

بازپرس جنايي تهران درباره استفاده از دستگاه سولاريوم هشدار داد.

محمد حسين شاملو در گفت‌وگو با فارس گفت: متأسفانه در اغلب موارد شاهد آن بوده‌ايم كه عده‌اي از افراد سودجو دست به اعمال مجرمانه زده‌اند. استفاده از دستگاه سولاريوم اگر مورد تأييد وزارتخانه‌هاي مربوطه باشد في‌نفسه اشكالي ندارد اما در اغلب موارد اين دستگاه‌ها مورد تأييد وزارتخانه‌هاي مربوطه نيستند و همين امر باعث مي‌شود بعضاً استفاده از آنها با حوادثي مانند سوختگي‌هاي داخلي و خارجي همراه باشد.

شاملو همچنين درباره اينكه اگر فردي در حين استفاده از اين دستگاه فوت شود آيا براساس قانون قتلي واقع شده يا خير گفت: از آنجا كه اين دستگاه‌ها در حالت استفاده مجاز و با شرايط مربوط بي‌خطر هشتند مرگ بر اثر استفاده از آنها زماني اتفاق مي‌افتد كه اين استفاده همراه با بي‌احتياطي متصدي باشد كه در اين صورت باز هم عمل، نوعاً كشنده نيست و جزء موارد قتل شبه عمد جاي مي‌گيرد.

وي ادامه داد: اما اگر متصدي مربوطه عمداً به قصد از بين بردن يا صدمه وارد كردن به فرد استفاده كننده درجه اين دستگاه را تغيير دهد مي‌تواند مشمول بند الف يا ب ماده 206 قانون مجازات اسلامي واقع شده كه در اين صورت قتل عمد خواهد بود.

لازم به ذكر است پيش ‌از اين در خبرها آمده بود در روز سه‌شنبه يك زن جوان در شمال شهر تهران در شب نامزدي خود به دليل نامشخصي فوت كرده است كه اعضاي خانواده وي مدعي شده بودند اين فرد در روز حادثه با مراجعه به يكي از مراكز سولاريوم از اين دستگاه استفاده كرده است.

اين در حالي است كه هنوز مشخص نيست كه فوت اين فرد بر اثر نقص دستگاه و يا قصور متصدي آن بوده يا اينكه عامل ديگري باعث مرگ وي شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۹ ۱۲:۵۴

بابا ما سوات نداریم، این که بگفتی "سولاریوم" یعععنییی چه؟!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۹ ۱۱:۱۹

حالا اين دستگاه اصلا چی هست و چه کاری انجام میده. خوب وبد يه خط در مورد کارکرد اين دستگاه هم می نوشتید.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۹ ۱۰:۱۰

ورود و فروش این دستگاه به کشور ممنوع و غیر قانونی است. *کارشناس اداره کل تجهیزات پزشکی

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۹ ۰۸:۵۴

تابناك يه توضيح مختصر در باره دستگاه ميداديد كه بدونيم اين دستگاه چيه و كارش چيه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.