آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

تلاش برای ثبت ملی یک درخت بلوط

رییس منابع طبیعی شهرستان گیلان‌غرب گفت: درخت کهنسال گیلان‌غرب به نام محلی «دارقیو» یک اثر طبیعی است.

تلاش برای ثبت ملی یک درخت بلوط

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، جبار ولی‌پور اظهار کرد: درخت کهنسال بلوط با نام محلی «دارقیو» که در شهرستان گیلانغرب در روستای زینل خان از توابع چله وجود دارد یک اثر طبیعی محسوب می‌شود.

وی افزود: قطر سینه درخت کهنسال واقع در شهرستان گیلان‌غرب، ۱۶۲ سانتی‌متر بوده و حفاظت از آن توسط اداره منابع طبیعی شهرستان گیلان‌غرب و با کمک مردم محلی انجام می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان گیلان‌غرب تصریح کرد: در راستای حفظ درخت کهنسال شهرستان گیلانغرب، پیشنهاد ثبت ملی آن به عنوان آثار طبیعی به اداره میراث فرهنگی داده شده است.

ولی‌پور خاطر نشان کرد: درخت کهنسال شهرستان گیلان‌غرب یک اثر و جاذبه طبیعی است که پس از پیشنهاد ثبت ملی به میراث فرهنگی مقدماتی نیز برای ثبت آن انجام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.