تب کریمه کنگو بیخ گوش سلاخان و دامداران

با توجه به وجود عامل بیماری در ترشحات دام بیمار در صورت ذبح غیر مجاز دام های آلوده و لمس گوشت دام تازه ذبح شده، احتمال ابتلای مصرف کنندگان گوشت دام تازه ذبح شده نیز وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۲۵۸۶۴
|
۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰ 22 June 2022
|
4072 بازدید

به گزارش تابناک، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گیلان گفت: افراد در خطر بیماری شامل سلاخان کشتارگاه، دامداران، قصابان، دامپزشکان و سایر رده‌های دامپزشکی و پزشکان و پرستاران هستند.

غلامرضا حراجی در جمع خبرنگاران گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری های ویروسی و مشترک بین انسان و دام به شمار می‌رود که از طریق له کردن کنه با دست برهنه و بدون پوشش و همچنین گزیده شدن انسان توسط کنه آلوده، از دام به انسان منتقل می‌شود.

وی افزود: این بیماری با ایجاد علایم تب بالا و خونریزی در سرتاسر بدن می‌تواند باعث مرگ فرد بیمار شود.

حراجی ادامه داد: افراد در خطر بیماری شامل؛ دامداران، سلاخان کشتارگاه، قصابان، دامپزشکان و سایر رده‌های دامپزشکی و پزشکان و پرستاران هستند.

وی تصریح کرد: همچنین با توجه به وجود عامل بیماری در ترشحات دام بیمار در صورت ذبح غیر مجاز دام های آلوده و لمس گوشت دام تازه ذبح شده، احتمال ابتلای مصرف کنندگان گوشت دام تازه ذبح شده نیز وجود دارد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گیلان تصریح کرد: در حال حاضر برای مبارزه با انگلهای خارجی بدن دام در دام سنگین به صورت سمپاشی و در دام سبک به صورت حمام ضد کنه توسط اکیپ های دامپزشکی در مناطق ییلاقی انجام می گیرد.

وی افزود: به این ترتیب با از بین بردن کنه ها و سایر انگلهای خارجی ضمن تأمین سلامت دام از انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) از دام آلوده یا کنه ها به انسان جلوگیری می شود.

حراجی گفت: در این راستا از ابتدای سالجاری تاکنون با مصرف حدود ۱۲۵۰ لیتر سموم ضدکنه، سمپاشی بدن بیش از ۴۹ هزار راس دام و ۱۵۷ هزار متر مربع جایگاه دام‌ها توسط شبکه های دامپزشکی در استان گیلان انجام شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟