آخرین خبربرادرزاده ترامپ: از تو متشکریم
16بازدید

تصادف در محور دلفان-نهاوند با ۸ کشته و زخمی

رئیس اورژانس لرستان از کشته و زخمی شدن ۸ نفر در حادثه رانندگی بین دو خودروی سواری پیکان و رانا در محور نورآباد-نهاوند خبر داد.

تصادف در محور دلفان-نهاوند با ۸ کشته و زخمی

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، مهدی غیبی عصر امروز با اشاره به تصادف محور دلفان-نهاوند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۱۸ و ۲۰ دقیقه عصر امروز وقوع یک فقره تصادف بین دو خودرو سواری پیکان و رانا در محور نورآباد نهاوند-برخوردار روستای چراغ گزارش شد.

وی خاطرنشان کرد: اورژانس لرستان به محض دریافت گزارش، ۲ آمبولانس را به محل حادثه اعزام کرد.

رئیس اورژانس لرستان از کشته و زخمی ۸ نفر در این حادثه خبر و ادامه داد: متاسفانه در این حادثه، ۲ نفر جان خود را از دست دادند، ۶ نفر نیز مصدوم شدند.

غیبی بیان داشت: مصدومان پس از اقدامات اولیه نیروهای اورژانس، به بیمارستان ابن سینا نورآباد منتقل شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۴/۱۰ ۲۳:۴۷

خودرو ها و جاده های نا ایمن هر روز جان‌چندین نفر را می گیرند انوقت امامان جمعه ما به فکر سوریه و یمن و‌لبنان‌هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.