آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
4بازدید

بلاروس: آمریکا به دنبال جنگ مستقیم با روسیه است

رئیس اطلاعات نظامی بلاروس پنجشنبه شب هشدار داد که آمریکا در حال برنامه ریزی برای جنگ مستقیم با روسیه و مینسک است.

بلاروس: آمریکا به دنبال جنگ مستقیم با روسیه است

به گزارش «تابناک» به نق از ایرنا از راشا تودی، روسلان کاسیگین ادعا کرد: سناریوی جنگ مستقیم با روسیه و بلاروس به دلیل شکست جنگ نیابتی در اوکراین و دیگر راه‌های آسیب به این دو کشور محتمل‌تر شده است.

وی افزود: لهستان و همچنین کشورهای بالتیک در حال تبدیل شدن به صحنه آمادگی آمریکا برای آغاز درگیری خونین جدید در اروپا و علیه روسیه و متحدان این کشور است.

او گفت که احتمال تشدید تنش به طور فزاینده‌ای افزایش یافته زیرا غرب درحال رسیدن به این نتیجه است که روش‌های سنتی مقابله با روسیه و بلاروس نتایج لازم را ندارد.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پنجشنبه گفت که غرب به دنبال شکست مسکو در میدان نبرد است.

وی افزود: بگذارید آن‌ها سعی خود را بکنند. ما بارها شنیده‌ایم که غرب می‌خواهد تا آخرین فرد اوکراینی با ما بجنگد.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: این یک امر غم انگیز برای مردم اوکراین است، اما به نظر می‌رسد همه وقایع به سوی این هدف پیش می‌رود.

پوتین در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت. در ۲۳ فوریه (۴ اسفند) و تنها یک روز پیش از آغاز جنگ اوکراین، شورای اتحادیه اروپا در واکنش به این اقدام نخستین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرد.

رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.