روغن کانولا یک روغن گیاهی می باشد که در برابر حرارت نسبت به روغن های دیگر مقاوم تر است. در این روغن اسید های چرب غیر اشباع مانند امگا 3، امگا 9 و مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین E وجود دارد. در بازار داخلی، شهر شیراز به صورت گسترده یکی از شهرهای تولیدکننده این روغن است.
مورد بعد کیفیت و محل خریداری شماست در واقع این روغنها با درصد خلوص متفاوتی تولید شده و به بازار عرضه می شوند که هر کدام برای موضوعی معین ایده آل خواهد بود برای مثال اگر شما قصد تهیه سس داشته باشید می توانید از نمونه های 70 درصد استفاده نمایید چرا که چربی آنها کاملا برای اشباع کردن سس شما کافی خواهد بود اگر قصد تهیه یک غذای آماده و سرخ کردنی همچون سیب زمینی با چیپس با سس کچاب را دارید.
یکی از عوامل مهم و موثری که در زمینه قیمت روغنهای کانولا می تواند تاثیر داشته باشد حجم مورد نظر شماست یقینا اگر شما درخواست تهیه روغنهای سه لیتری را داشته باشید باید بهای بیشتری را نسبت به نمونه های یک لیتری بپردازید.
در حال حاضر و با توجه به اهمیت بیشتر عموم مردم به استفاده از روغنهای گیاهی و ارگانیک برای داشتنی بدنی سالم و تندرست و همچنین افزایش مضرات روغنهای حیوانی باعث شده است تا استفاده و مصرف روغنهای گیاهی همچون کانولا و اطلاع از قیمت روغن کانولا با رونق بیشتری دنبال شود.
پیشنهاد ما این است که از نمونه های 95 درصد استفاده نمایید این روغنها با مقاومت حرارتی بالاتری که نسبت به سایر نمونه ها دارند نقطه دئد بالتری داشته و می توانند در تهیه یک فست فود ترد و خوشمزه به شما کمک شایانی نمایند.
در مورد ویژگی های ظاهری روغن کانولا هم باید گفت که روغنی به رنگ زرد و سبک می باشد و همانطور که گفتیم هیچ گونه طعمی ندارد و به همین خاطر با خیال راحت می توان از آن در پخت و پز و همچنین بر روی انواع سالادها استفاده کرد.
یکی دیگر از مزایای این روغن و روغن گردو هم این است که چون با استفاده از روش پرس سرد تولید می شود از ماندگاری بسیار بالایی برخوردار است.
با توجه به خواص بسیار زیادی که روغن کانولا برای بدن دارد افراد زیادی امروزه مشتاق به مصرف آن هستند و آن را برای مصارف مختلف خریداری می نمایند.
در مقایسه ای که در مورد روغن آفتابگردان و روغن کانولا ارگانیک انجام شده است مشخص گردیده است که کانولا از اسیدهای چرب اشباع خیلی کمتری نسبت به روغن آفتابگردان برخوردار است و همچنین میزان امگا سه و امگا نه در ساختار آن بیشتر از روغن آفتابگردان می باشد.
یکی از مزیت هایی که روغن آفتابگردان نسبت به روغن کانولا دارد هم این است که نقطه دود آن بالاتر باشد و به همین خاطر برای سرخ کردن های طولانی مدت می توان از آن استفاده کرد درصورتیکه از روغن کانولا برای سرخ کردن های سریع و کوتاه مدت می توان استفاده نمود.
در مورد نحوه تولید این روغن از دانه های گیاه کانولا مراحلی وجود دارد که به طور خلاصه آنها را برای شما شرح می دهیم.
مرحله اول جداسازی و پاکسازی دانه ها می باشد که آنها را از ناخالصیهایی مثل سنگ و شن ریزه و همچنین چوب و سایر آلودگیها پاکسازی می کنند و آنها را جدا می گرداند.
این محصول به صورت دانه ایی در زمینها شیراز و دیگر شهرها رشد کرده که با جمع آوری آن در یک کیسه و انتقال به دستگاه مخصوص برای روغن گیر، آزمایشاتی را جهت خواص آن بر روی کانولا انجام گرفت و به حجم اندکی از پروتئین را در آن یافته اند که با سرخ نمودن مواد غذایی در آن باعث خواص و سلامتی سیستم گوارشی و عروقی بدن می گردد.
اکثر بیماریهای سرطانی به خاطر استفاده از موادهای خطر ساز و عدم رعایت بهداشت در تولید آن بوده که انسانها ندانسته به یک مجموعه ایی اعتماد می کنند و این محصول را خریداری و در خانه برای تهیه غذا استفاده می کنند که مصرف طولانی مدت آن موجب رخنه میکروب و عوامل ویروسی به درون بافتهای بدن شده و با تخریب و تجزیه یک قسمتی از بده باعث رشد باکتری در یک قسمت می گردد.
در یک دوره زمانی انسان با تغییراتی کوچک در روغن کانولا شیراز توانست یک محصولی بسیار قدرتمندی مانند روغن کنجد کانولا را تولید نمایید که برای موتورهای دیزلی بسیار مناسب بوده و یک روان کننده قطعات هم به حساب می آمد که این محصول تنها روغنی بوده که این تغییرات را پذیرفته و در دو نوع سرخ کردنی و ماشینی به بازار عرضه شده است.
که به مرور زمان باعث از کار افتادگی اعضای آن نقطه از بدن شده و فرد مبتلا به یک بیماری بسیار سخت و نفس گیری رو به رو خواهد شد و دلیل آن هم فقط عدم توجه سازنده در استفاده موادها است.
انتهای رپرتاژ آگهی/