آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
1بازدید
۱

کشف مزرعه استخراج رمز ارز در ری تهران

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه کارشناسان ارزش تقریبی ماینرها را ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد کرده اند، گفت: در این پرونده یک متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

کشف مزرعه استخراج رمز ارز در ری تهران

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، فرمانده انتظامی شهرستان ری تهران، از کشف یک هزار و ۴۷۷ دستگاه استخراج رمز ارز در این شهرستان، خبر داد.

 سرهنگ دوستعلی جلیلیان روز پنجشنبه در این باره گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی، ماموران انتظامی کلانتری حسن آباد از نگهداری و استفاده غیرمجاز از دستگاه های استخراج ارز دیجیتال در یکی از کارگاه های حاشیه این شهرستان مطلع و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: پس از شناسایی محل و انجام هماهنگی قضایی، تیمی از ماموران کلانتری به همراه عوامل اداره برق به کارگاه موصوف اعزام شدند و در بازدید از این مکان یک هزار و ۴۷۷ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه کارشناسان ارزش تقریبی ماینرها را ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد کرده اند، گفت: در این پرونده یک متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ جلیلیان خاطر نشان کرد: فعالیت غیرمجاز در حوزه رمز ارز علاوه بر مضرات اقتصادی باعت اخلال در شبکه برق رسانی می شود و از شهروندان می خواهیم هرگونه خبری در این زمینه را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۱۴ ۱۰:۱۰

به چه برقی وصل بودند که جالا کشف شدند ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.