آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

احتمال لغو معامله 18 درصد ايران خودرو

به نظر مي‌رسد دليل اصلي اين اتفاق كه پيش از اين بارها اعلام شده بود ناشي از عدم هماهنگي بين خريداران مختلف اين بلوك باشد با اين اوصاف سازمان خصوصي‌سازي مي‌تواند در صورت تصويب هيئت واگذاري نسبت به عرضه مجدد اين بلوك اقدام كند.

مدير عمليات بازار شركت بورس از عدم قطعي شدن معامله بلوك 18 درصدي ايران خودرو به دليل ارائه نشدن اسناد تسويه پاياپاي خبرداد.

علي صحرايي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: بلوك 18 درصدي ايران خودرو در حالي به ارزش 418 ميليارد تومان در 7 تيرماه معامله شده بود كه فرصت 30 روزه براي ارائه اسناد پاياپاي، ساعت اداري امروز (30 روز كاري) بود كه اين اسناد از سوي كارگزار فروشنده در پايان وقت اداري ارائه نشد به همين خاطر معامله يك ميليارد و 134 ميليون سهم ايران خودرو قطعي اعلام نمي‌شود.

به گزارش فارس بلوك 18 درصدي ايران خودرو در 30 تيرماه از سوي سازمان خصوصي‌سازي عرضه و بعد از رقابت 5 روز كاري بين چند گروه متقاضي اين بلوك توسط كنسرسيومي به رهبري تعاوني خاص ايران خودرو خريداري شد و قرار بود با توجه به پرداخت وجه نقد 30 درصدي معامله به ارزش 125 ميليارد تومان در چهارشنبه گذشته، معامله اين بلوك امروز قطعي شود اما با توجه به عدم ارائه اسناد تسويه پاياپاي از سوي كارگزار فروشنده اين در واقع معامله قطعي نشد به نظر مي‌رسد دليل اصلي اين اتفاق كه پيش از اين بارها اعلام شده بود ناشي از عدم هماهنگي بين خريداران مختلف اين بلوك باشد با اين اوصاف سازمان خصوصي‌سازي مي‌تواند در صورت تصويب هيئت واگذاري نسبت به عرضه مجدد اين بلوك اقدام كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۲۱ ۱۱:۰۶

چند روز قبل بدون برنامه قبلی یک دفعه مدیر عامل تعاونی اعتبار ایران خودرو تغییر کرد و مهلت افزایش سرمایه کارکنان را در این تعاونی که به منظور تامین مالی این خرید برنامه ریزی شده بود را متوقف کرد .
پیدا کنید پرتقال فروش را

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.