آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
4بازدید
۲

وزیر ارشاد: پلی بک و لب خوانی خواننده ها جرم نیست

وزیر ارشاد در جمع خبرنگاران در واکنش به حرف‌های روز گذشته معاون امور هنری مبنی بر اینکه لب‌خوانی خوانندگان جرم است، گفت: «این حق مخاطبان است که می‌خواهند یک اثر هنری را به صورت زنده مشاهده کنند. صحبتی هم که معاون هنری ارشاد درباره این موضوع کردند درباره حق و حقوق مخاطب بود و حالا کلمه جرم برای این بحث ثقیل است.

وزیر ارشاد: پلی بک و لب خوانی خواننده ها جرم نیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایران آرت، محمدمهدی اسماعیلی افزود: این موضوع آیین نامه‌هایی دارد و بررسی می‌شود و من مخالف استفاده از کلمات با بار منفی بسیار زیاد برای این مسائل هستم.

روز گذشته محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر ارشاد درباره لب‌خوانی خوانندگان گفت: «خواننده حق ندارد قطعه‌ای را به صورت لب زدن اجرا کند. اگر چنین موضوعی محرز شود، جرم است و شورای تخلفات برخورد جدی را با تهیه‌کننده، کنسرت‌گذار و خواننده دارد. اگر در شورای تخلفات محرز شود که خواننده به صورت لب‌خوانی اجرا کرده حتما با آن برخورد می‌شود و تاکنون هم این اتفاق رخ داده و در مواردی خواننده اجرایش را دیرتر از زمان مشخص آغاز کرده و جرایمی از جمله دو ماه ممنوع‌الکاری و تعلیق فعالیت خواننده اعمال شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۱/۰۶/۰۳ ۱۱:۲۹

آره خب سنگینه ولی به هر حال کلاهبرداریه !

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۰۳ ۱۱:۲۷

اخیرا برادران ارشاد اسلامی خود را بجای قوه قضائیه و پلیس فرض کرده اند. یکی انها را به خود بیاورد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.