رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: دیدار تیم‌های پرسپولیس و فجر شهید سپاسی
9بازدید
۱۴۷

بالاخره رستم قاسمی به شایعات پاسخ داد: این پرونده در مراحل ابتدایی بوده و صرفا گمانه زنی است / مشاور بازداشت شده وزیر راه و شهر سازی کیست؟

مدتی بود در محافل غیر رسمی خبری و شبکه‌های اجتماعی، سخن از بازداشت یکی از دستیاران نزدیک به وزیر راه و شهرسازی بود و ادعا‌های مختلفی درباره فرد بازداشت شده و اتهام انتسابی به وی مطرح می‌شد. این ادعا‌ها تا آنجا پیش رفت که گفته شد بستری شدن وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان، بی ارتباط با این موضوع نیست.

بالاخره رستم قاسمی به شایعات پاسخ داد: این پرونده در مراحل ابتدایی بوده و صرفا گمانه زنی است / مشاور بازداشت شده وزیر راه و شهر سازی کیست؟

رستم قاسمی بالاخره به شایعات پاسخ داد :  این پرونده در مراحل ابتدایی بوده و صرفا گمانه زنی است / مشاور بازداشت شده وزیر راه و شهر سازی کیست؟

تابناک ــ مدتی بود در محافل غیر رسمی خبری و شبکه‌های اجتماعی، سخن از بازداشت یکی از دستیاران نزدیک به وزیر راه و شهرسازی بود و ادعا‌های مختلفی درباره فرد بازداشت شده و اتهام انتسابی به وی مطرح می‌شد و این ادعا‌ها تا آنجا پیش رفت که گفته شد، بستری شدن وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان، بی ارتباط با این موضوع نیست.

در این ارتباط اردشیر مطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس که اتفاقا او هم اخباری مبنی بر قطعی شدن حکم محکومیتش به علت مدیریت یک کانال تلگرامی و درج مطالب توهین آمیز در آن منتشر شده، ادعاهایی را در توییتر مطرح و اظهار کرد: رستم قاسمی باید پاسخگوی سوالات و ابهامات مردم و نمایندگان باشد. ماموران وزارت اطلاعات، قاسم مکارم شیرازی را دقیقا سر قراری که برای دریافت رشوه به صورت یورو ترتیب داده بود، دستگیر کرده اند. از آن روز هم رستم قاسمی کمردرد گرفته، بستری شده و از زمان بازداشت مشاور و بازرس ویژه اش، به جای اینکه پاسخگوی ابهامات باشد روی تخت افتاده است. این درست نیست. او باید بلند شود و پاسخگوی سوالات و ابهامات مردم و نمایندگان باشد.

صدیف بدری، نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نماینده دیگری بود که در این ارتباط صریحا مطالبی را بیان داشت و با اشاره به بیماری رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی گفت: موضوع کسالت آقای قاسمی صحت دارد و ایشان عمل جراحی کردند که بنده هم به ملاقات ایشان رفتم و اگر تخلفی صورت گرفته باشد، نهادهای نظارتی و امنیتی قطعا ورود و بررسی خواهد کرد. نایب رئیس دوم کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: تاکنون سوالی از وزیر در خصوص حواشی به وجود آمده در وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون عمران به عنوان کمیسیون تخصصی از سوی نمایندگان ارائه نشده است.

اطلاعیه رستم قاسمی در واکنش به بازداشت مشاور و بازرس ویژه خود

اما پس از اینکه درباره این موضوع ادعاهای متعدد و به تواتر مطرح شد، وزیر راه و شهرسازی که تاکنون نسبت به این موضوع سیاست سکوت در پیش گرفته بود، تصمیم گرفت به آنها پاسخ داده و جهت تنویر افکار عمومی و رفع ابهام از اذهان اطلاعیه را منتشر کند.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در یک سال گذشته، اقدامات مهمی برای بستن گلوگاه‌های فساد در حیطه وزارت راه و شهرسازی انجام شده که بعضاً با تبلیغات سنگین تخریبی برای کند شدن این روند مواجه شده است.

«رستم قاسمی» در این اطلاعیه که روز یکشنبه انتشار یافته، تصریح کرد:‌ اخیرا خبر منتشره پیرامون یکی از مشاوران اینجانب و تحقیق درباره اتهامات فرد مزبور بوسیله دستگاه نظارتی درون دولت موجب سوءاستفاده دشمنان نظام و تخریب کارکنان خدوم وزارت راه و شهرسازی خصوصا جوانان انقلابی و پر کار وزارتخانه شده که در این زمینه خاطرنشان می‌شود این پرونده در مراحل ابتدایی بوده و تا نهایی نشدن تحقیقات توسط نهادهای نظارتی و قوه قضائیه به جهت حفظ حریم خصوصی افراد هیچ گونه اطلاعاتی از پرونده منتشر نشده و کلیه مطالب ذکر شده صرفا گمانه‌زنی است که صحت و سقم آن مشخص و مورد تایید نیست.

وی افزود: اینجانب به عنوان وزیر راه و شهرسازی، ضمن تأکید بر اعتماد کامل به نهادهای نظارتی دولت، رسیدگی دقیق و بدون ملاحظه درباره اتهام هر فرد در هر جایگاهی را لازم و واجب دانسته و آمادگی این وزارتخانه را برای همکاری در تکمیل تحقیقات و روشن شدن حقایق اعلام می‌کنم. لکن لازم است رسانه‌ها از گمانه‌زنی‌های بی‌پایه تا قبل از اثبات اتهام در مرجع صالح قضایی و خدشه به آبروی افراد، دوری کنند.

قاسمی ادامه داد: البته در یک سال گذشته، اقدامات مهمی برای بستن گلوگاه‌های فساد در حیطه وزارت راه و شهرسازی انجام گرفته که بعضا با تبلیغات سنگین تخریبی برای کند شدن این روند مواجه شده است که از جمله این اقدامات می‌توان به شفافیت فراگیر سازمانی، حذف امضاهای طلایی، عدالت در فرصت‌های اقتصادی، بازپس‌گیری اموال و املاک ملی در اختیار سوءاستفاده گران اشاره کرد که انشاءالله گزارش کامل آن به اطلاع مردم شریف خواهد رسید.

قاسم مکارم شیرازی کیست؟

قاسم مکارم شیرازی متولد سال ۱۳۶۳ در شهرستان لامرد استاد فارس است. او در حساب شخصی توییترش تحصیلات خود را فوق لیسانس علوم سیاسی و دکترای روابط بین الملل معرفی کرده است.

ازجمله سوابق اجرایی که خود قاسم مکارم در توییتر به آن اشاره کرده، می‌توان به مشاور بین الملل شرکت بازرگانی پردیس بانک رفاه ایران و مشاور بین الملل شرکت مهندسی ایران (ایریتک) اشاره کرد.

قاسم مکارم شیرازی دو سال پیش، از حوزه انتخابی شیراز، برای نمایندگی مجلس نامزد شد که در آن زمان هزینه های تبلیغات و پشتیبانی ستادهای انتخاباتی خود را در توییتر ۵۸ میلیون تومان اعلام کرد. او در انتخابات مجلس خود را انتخاب اول جوانان شیراز می‌دانست، اما در نهایت با کسب ۷۶۵۰ رای، نتوانست به مجلس شورای اسلامی راه یابد. محمد قاسم مکارم شیرازی مدتی نیز رئیس‌ دفتر سید احمدرضا دستغیب (فرزند سید فخرالدین) بوده است.

در زمان نامزدی رستم قاسمی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، مسئولیت های ستاد انتخاباتی وزیر راه و شهرسازی کنونی بر عهده قاسم مکارم شیرازی بود؛ هرچند رستم قاسمی درنهایت برای نامزدی ریاست جمهوری رد صلاحیت شد.

گفته می‌شود، رستم قاسمی در ابتدا قصد داشت قاسم مکارم شیرازی را در سِمت مسئول دفتر و مدیرکلی حوزه ریاست منصوب کند؛ اما این موضوع عملی نشد و در نهایت قاسم مکارم به عنوان بازرس ویژه و مشاور عالی وزارت راه معرفی و چندی پیش از سوی رستم قاسمی در کمیته شایسته گزینی این وزارتخانه منصوب شد تا انتصابات زیر سایه او انجام شود.

گزارش های غیررسمی، فساد در پروژه شهر جدید پردیس و دیگر پروژه های کلان شهرسازی در کشور را دلیل بازداشت قاسم مکارم شیرازی دانسته‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۱۳:۱۶

مانند اقای ضرغامی بکویید معاونین من بهترینها هستند

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۱۱:۱۰

این دردها را در میدان انقلاب گردن بزنید مماشات بسه خاک مملکت را توبره کردند

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۰۹:۰۷

عمه من بود که سر قرار گرفتن رشوه بازداشت کردن

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۰۹:۰۳

باسلام وصلوات خدمت شما دوستان: تا حالا متوجه شدین چندسال هست داخل کشور ایران هیچ مشکلی درست حل وبرتری نمیشه مگر مشکلی دیگه‌ای بیاد مشکل قبلی را بپوشاند تامردم قبلی رهاکنندبه این جدیدی بپردازند؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۰۸:۲۵

پست فروشی در وزارت راه چند سالی است باب شده است از 500 میلیون نومن تا ....
بهتره از پستوهای ساختمان راه آهن هم بازدید بشه . واقعا افراد متخصص و وفادار به کشور درتاریک خانه ها محبوس هستند .
از قشر ایثارگر ومتعهد و متخصص با مدارج علمی و نخبه که نگو و نپرس که چه درس عبرتی کرده اند برای سایر کارمندان و پرسنل.

علی۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۰۳:۲۰

آقای رییسی شما که با کسی عقد اخوت نبسته اید لطفا معطل نکنید سریعا جای ایشان که مریض هست و هم گرفتاری های زیادی دارد نفر تعیین کنید تا ایشان و عواملش فرصت کنند به اتهامات وارده در سیستم قضایی پاسخ دهند و قطار حرکت کشور بخاطر عده ای سودجو از حرکت خود باز نماند.ما مردم منتظر حرکت سریع شما هستیم.

بهرام۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۲:۵۱

از تخلفات برادرش و فامیلاشون تو پارس جنوبی هم بپرسید ..بیچاره پدر من با هشت سال جبهه الان لنگ یه وام دوازده میلیونی هست .... قبلا با رستم خان همکار بودند ...پارس جنوبی برادر و دوستان برادرش آخ خدایا تو چقدر بزرگی

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۲:۰۱

بد نیست تمام مسئولین دلیل انتخاب فرد مورد نظر خود را برای پست های بالای مدیریتی اعلام کنند که مردم متوجه بشوند بهتر از اینها
توی کشور گیر نیامده است و مجبور به انتخاب این افراد شده‌اند.

احمد۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۱:۵۱

تز کوزه همان تراود که در اوست.
وزیری که رستم باشد باید هم چنین زیردستی داشته باشد.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۱:۴۳

چه خبره تو مملکت؟!

90 درصد مشکلات مملکت بخاطر فساد مسولین است

10 درصد بخاطر تحریم

اگه امریکا و اروپا همین فردا تحریم ها را لغوکنند و ایران بجای نفت 120 دلاری، نفت 1000 دلاری هم بفروشه، مردم هیچ تغییری مشاهده نخواهند کرد

الله اکبر

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۱:۱۵

صحبت های زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه در دفتر وزیر راه و شهر سازی پٌست های سازمانی خرید و فروش می شوند
احتمالا به همین دلیل انتصابات به محمد قاسم مکارم شیرازی سپرده شده است.

ملا نصرالدین۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۵۴

ناپدیدشدن دکل دردوران وزارت نفت شایعه بود (کارملا بود)دستگیری مشاور دوردانه توسط عزیزان زحمتکش اطلاعات شوک وارده به کمر رستم خان ناپدید شدن چندروزه رستم خان دربیمارستان اکنون همه زحمات مامورآن اطلاعات شایعه است مبارکه رستم خان

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۳۸

بنظرم آقای مکارم ، همشهری آقای وزیره

معلم در آستانه بازنشستگی۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۳۶

تا انجا که از تاریخ صدر اسلام اطلاع دارم مفسدین مشابه این را در نماز جمعه شلاق می زدند حالا اسمی از اسلام است اما عملی از آن نیست!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۲۷

سوال آیا شایسته تر از ایشان کسی را برای این پست در کشور هشتاد میلیونی پیدا نکردند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۱۳

من زمانی که ایران بودم میدیدم که تمام کسانی که پیت بالا داشتند همه بی سواد ولی پارتی دار. یکی از مدیران راننده تاکسی بوده که با توجه به اینکه خاله اش همسر فلانی بود مدیر شده بود چند سالی هم نماینده ایران در اروپا بود، بکی بخاطر برادر زن وزیر بودن معاون‌مدیر عامل شده بود ایشان حتی در سطح دیپلم هم سواد نداشتند.
همه جا فساد موج‌میزد بنده و یکی از همکاران فقط جلوی این فساد ها ایستاده بودیم، آن بنده خدا هم که جبهه رفته و جانباز بود یه روزی میز کارش را دم در گذاشتند و رفت.به بنده هم اصلا کار ارجاع نمیدادندو اذیت و ادار میکردند که من هم گذاشتم رفتم ، مدیر عامل در جای دیگری مجددا مدیر عامل شد و اختلاس خیلی بزرگ در زیر مجموعه اش اتفاق افتاد،معاون ایشان هم که جای مهر بر پیشانی داشت اختلاس بسیار بزرگی را رقم زد. برادر خانم وزیر هم پسرش و پسر داییش که پسر یکی از مقامات خیلی بالا بود اختلاس کردند و هر دو آزاد هستند.همه هم اصلاح طلب بودند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۰۵

دوتا چیز خیلی مشکوکه اول تابناک نظراتی که در حالت عادی سانسور میکنه رو پخش میکنه دوم اینکه روی یه رشوه گرفتن خیلی دارن شلوغ کاری میکنن. مطمینم قراره حواس مردم از یه اتفاق دیگه که در حال انجامه پرت بشه .

علی۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۵۸

شما فقط بگو " فوق لیسانس علوم سیاسی و دکترای روابط بین المل" چه سنخیتی با این مشاغل و پست ها داره ، بقیه اش به کنار

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۵۲

یه بنده خدایی که از مسئولین حراست وزارت نفت بوده و در خال حاضر در وینی پگ کانادا سکنی دارند فقط برای بچه چند خانه در تورنتو و ونکور مبلغ چند میلیون دلار خریدند و یک کلینیک هم برای یکی از آقازاده ها، هر روز هم با خانم می ابند قدم زدن.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۴۶

در مراحل ابتدایی است؟ طرف رو سر قرار رشوه گرفتن این اقا میگه در مراحل ابتدایی است
با توجه به اینکه قبل از رد و بدل کردن پول ایشان دستگیر شده لذا قانونا ایشان بی گناه هستند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۴۳

جیب و سفره مردم خالی برای افزایش حقوق کارکنان دولت بازنشسته ها پول ندارند برای آقا زاده ها همه چیز فراهم است

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۴۲

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در یک سال گذشته، اقدامات مهمی برای بستن گلوگاه‌های فساد در حیطه وزارت راه و شهرسازی انجام شده که بعضاً با تبلیغات سنگین تخریبی برای کند شدن این روند مواجه شده است
منجمله انتخاب محمد قاسم مکارم شیرازی جهت انجام ابن امر مهم.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۲۸

میان ماه من و ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است: رستم دستان کجا و رستم داستان کجا.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۲۱

به خاطر همین اتفاقها کثیف شهید بزرگوار باکری فرمود برید دعا کنید شهید بشید این روزها را نبینیم جواب شهدا را داری بدی

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۰۹

اقای رستم قاسمی باید استعفا دهد!!!!چون بد کسی را در مهمترین پست قرارداده ؟؟؟؟

کاربر۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۰۸

دولتی که 7000 هفت هزار صفحه برنامه برای مدیریت کشور اسلامی ایران داشت همینه!!؟؟ آقای رئیسی؟؟!!
حالمان را خراب کردید زندگیمان را تباه کردید رحمت و مغفرت بر پدر و مادر دکتر حسن روحانی که چه ها کشید از دست شما و لب نگشود چیزی نگفت آفرین واحسنت بر آن تحمل و بردباری و عقلانیت وصبوری که لازمه دولت ورجل سیاسی بود و در مقام ریاست جمهوری لب به گلایه نگشود و کسی را رسوا نکرد ونام ازآن ها و گروه های فشار نبرد اما با انتخاب همه آنها به مناصب دولتی در دولت سیزدهم روشن که این گروه های فشا چه کسانی بوده اند که ناگهان همه چیز از توش درومد وزیر و نماینده و رییس دفتر و مشاور و بازرس و .... اینها

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۹:۰۶

شگفت آور اینکه افشاگری مسئولین اطلاعات میشه فراهم کردن اطلاعات برای رسانه های اپوزیسیون!

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۸:۴۲

اسمی ادامه داد: البته در یک سال گذشته، اقدامات مهمی برای بستن گلوگاه‌های فساد در حیطه وزارت راه و شهرسازی انجام گرفته که بعضا با تبلیغات سنگین تخریبی برای کند شدن این روند مواجه شده است که از جمله این اقدامات می‌توان به شفافیت فراگیر سازمانی، حذف امضاهای طلایی، عدالت در فرصت‌های اقتصادی، بازپس‌گیری اموال و املاک ملی در اختیار سوءاستفاده گران اشاره کرد که انشاءالله گزارش کامل آن به اطلاع مردم شریف خواهد رسید
حذف امضا های طلایی راه را برای اغا راده هموار کرده

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۸:۲۴

دیوار حاشا تو این مملکت خیلی خیلی بلنده.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۸:۱۱

دست نیروهای امنیتی درد نکند باید دزد را در هر جای ومقامی هست گرفته و به اشد مجازات برسانند و هر چه که از بیت المال اختلاس کرده صده برابر ش را باید برگردونه از خدمات دولتی هم کنار گذاشته بشه

محمود‌۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۸:۰۷

دوستان‌ حلقه‌ مفقوده‌ در مسیر‌ رشد‌ و توسعه‌ ایران‌ توسعه‌ انسانیست‌ که‌ لازمه اش‌ توجه‌ بیش‌ از‌ پیش‌ به‌ اموزش‌ و تربیت‌ ازکودکیست‌ که واقعا‌ مغفول‌ واقع‌ شده‌ .

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۴۶

آقا یک سووال اصلا این مورد به کنار کدوم یکی از ماها اگر سرکار بودیم پول اورت و راحت میتونستیم به جیب بزنیم نمیکردیم؟ اگر الان نمی‌کنیم چون نمیتونیم اگر دستمان می رسید بدترش را میکردیم. هیچ کسی از مال مفت و زیاد بدش نمیاد تا بتواند رندگی راحت و عشق حال بکند. در جاهای دیگه دنیا هم اگر نمیکنند از ترس قانون است

محمود۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۴۵

بگذارید 4000000 ملیون مسکن را بسازه ،،،,,,,

امیر۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۳۰

الان رستم خان میگه بابا من وزیر نفتم وزارت راه چه ربطی به من داره آخه. من نفت دوست دارم

محمد۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۲۸

بابا چرا شایعه درست میکنید بگذار ،1000000 مسکنش را بسازد بی انصافی نکنید

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۲۰

اگر آقای تاج دوباره رئیس فدراسیون فوتبال شد، حتماً ایشان هم تبرئه شده و بعد مخالفانش را تحت تعقیب قرار خواهد داد.

محمد۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۱۴

متاسفانه اداره کشور به صورت فامیلی وارتباط با افراد سرشناس وگماردن آنها در راس امور ضربات جبران نا پذیری به ارکان کشور زده است بی سبب نیست که در بعضی کشورها که قانون در آنها حاکم است وقتی زیر دست وزیری از این دست تخلفات میکند خود وزیر هم استعفا میدهد ولی مثل اینکه جریان امور در کشور ما به گونه ای دیگراست وفرد خاطی نه تنها جوابگو نیست بلکه ارتقا مقام وپست هم داده میشود وآب از آب تکان نمیخورد

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۰۸

چه وضعیتی داره وزرات راه با خانه سازی و....

مهدی۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۷:۰۶

چند روز دیگه قاسم جون از همه اتهامات مبرا میشن بر میگردن سرکار خودشون ،و به رستم جون قاسمی باز مشاوره میدن

انتخاب وقتی رابطه ای شد وضعیت مملکت از این بهتر نمیشه

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۰

البته از سالها قبل و در دولت قبلی هم

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۶:۲۸

صحبت های زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه در دفتر وزیر راه و شهر سازی پٌست های سازمانی خرید و فروش می شوند

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۶:۱۶

تو را خدا برا مسیولین اینقدر شایعه درست نکنید
اصلا وجود خود مسئولین شایعه است.
مسیولی نیست که اختلاص کنه

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۳۷

بعدا میان میگنه میخواسته کمک مالی برای راه پیمایی اریعبن جمع کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۳۶

راسنی اون لکه رو پیشونی رستم آقا حان جای مهر نمازه ؟؟؟؟؟؟؟

+_+۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۰۲:۴۶

نه بابا اثر نخوردن غذا و نرسیدن ویتامین های لازمه به دلیل اقتصاد مقاومتی

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۳۴

عجب سریال قشنگی بود مدیر کل ساخته سوریه که صدا و سیمای میلی بارها پخشش کرد.باز هم قابل دیدن است انگار اولین باره

محمد۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۳۴

همه جا پر از امثال مکارم هست که ناشناخته هستند

امیر آشفته۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۲۷

به مطالب زیر دقت کنید = رستم قاسمی» در این اطلاعیه که روز یکشنبه انتشار یافته، تصریح کرد:‌ اخیرا خبر منتشره پیرامون یکی از مشاوران اینجانب و تحقیق درباره اتهامات فرد مزبور بوسیله دستگاه نظارتی درون دولت موجب سوءاستفاده دشمنان نظام و تخریب کارکنان خدوم وزارت راه و شهرسازی خصوصا جوانان انقلابی و پر کار وزارتخانه شده که در این زمینه خاطرنشان می‌شود این پرونده در مراحل ابتدایی بوده و تا نهایی نشدن تحقیقات توسط نهادهای نظارتی و قوه قضائیه به جهت حفظ حریم خصوصی افراد هیچ گونه اطلاعاتی از پرونده منتشر نشده و کلیه مطالب ذکر شده صرفا گمانه‌زنی است که صحت و سقم آن مشخص و مورد تایید نیست.کدوم دشمن . آقای قاسمی بی عرضگی خودتان را گردن کسی نیاندازید‌ بعد اعلام شد زمان وقوع جرم بازداشت شده بعد می فرمایید در حدس و گمان هستید و مراحل ابتدایی بوده است. خجالت بکشید دست از این دروغ پردازی بردارید.

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۱۴

ما که از طرح مسکن ملی انصراف دادم با اون قسطای وحشتناکش و مبالغ دریافتی کلا نابود میشه آدم

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۵:۰۷

به والله که اگر آقای رئیسی نبود، کسی جرات نمیکرد فرد همنام با آیت الله مکارم را بازداشت کند؟ به نظرم دولت انقلابی و شخص رئیسش بسیار دلسوز و ضد فسادند اما اینکه نتوانند مساله دیگریست

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۱۴:۵۸

وقتی رستم از تخت بلند شد بدانید که مشکل حل شده

ناشناس۱۴۰۱/۰۶/۱۴ ۲۰:۵۰

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دمت گرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.