آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی ناآرامی‌های اخیر

جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی اتفاقات و ناآرامی‌های اخیر در سطح کشور برگزار شد.

جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی ناآرامی‌های اخیر

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از لحظاتی قبل وارد جلسه غیرعلنی شده و قرار است در این جلسه اتفاقات و ناآرامی‌های اخیر در سطح کشور با حضور وزیر کشور مورد بررسی قرار بگیرد و نظرات نمایندگان نیز مطرح شود.

از فرمانده نیروی انتظامی کشور نیز برای حضور در این جلسه دعوت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پیروزی خون بر شمشیر۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۱۰:۴۹

اگر اینها می توانسته اند که مملکت را درست اداره کنند که کار ما به اینجا نمی کشید، مردم از گرانی، تورم، کم فروشی، احتکار، ربا و... که تا تاروپود نظام رخنه کرده ناراحت هستند ، باید مشکل اقتصادی مردم را حل کنید و مردم راحت زندگی کنند نه اینکه افزایش قیمت سه برابر شود ولی حقوق ها فقط 10 درصد افزایش یابد ، خب مردم حق دارند اعتراض شدید بکنند و حاضرند حتی خون بدهند ولی از این فلاکت نجات بکنند ، تابناک هم که طبق معمول کامنت ها را منتشر نمی کند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۱۰:۳۷

یعنی فهم این موضوع براتون خیلی سخته که چرا این حوادث پیش اومده؟؟ نیاز به بررسی داره؟؟؟
چیزی که نیاز به بررسی داره چرایی وضع قوانین شما هست که سبب اینهمه گیر و گرفتاری شده. شما از قدرتتون برای وضع قوانین مناسب و درست و عقل پذیر و منطق پذیر استفاده نکردید و قوانینی رو وضع کردید که دلتون میخواست.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۱۰:۳۱

شکر خدا ملت همیشه نامحرم هستن. دولت که محدودیت ایجاد میکنه مجلس هم رو دست اون بلند میشه و جلسه غیر علنی میزاره. واقعا واقعا تاسفبار و خجالت آوره .
بعد میگن چرا ملت رسانه های بیگانه رو نگاه میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۱۰:۲۸

جلسه غیر علنی !!!!!!!!!!! چون مردم نامحرمند

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۱۰:۱۷

جالبه
ناارامیها نتیجه عملکرد غلط همین اقایون هست
الان هم خودشون جلسه غیر علنی برگزار میکنند که اسیب شناسس بشه

سید۱۴۰۱/۰۷/۱۰ ۰۹:۵۶

چرا من رو نگفتن!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.