وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۱۴۶۲۰۹
|
۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹ 20 October 2022
|
2602 بازدید


به گزارش تابناک، سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی و پایش‌های صورت گرفته در خصوص بررسی وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور در حال حاضر شاهد ترافیک نیمه سنگین اما روان در محدوده آزادراه کرج - قزوین، محدوده‌های مهرویلا و پلیس راه مهرشهر هستیم.

وی ادامه داد: ترافیک در مسیر آزادراه قزوین - کرج محدوده پل فردیس نیز نیمه سنگین گزارش شده است.

شیرانی درباره وضعیت جوی حاکم بر محورهای مواصلاتی کشور نیز گفت: گزارش‌ها حاکی از آن است که در جاده های کشور هیچگونه مداخلات جوی مشاهده نمی شود، با این حال رانندگان باید بر رعایت سرعت مطمئنه توجه داشته و فاصله طولی مناسب با خودروی مقابل را رعایت کنند.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور درباره انسداد دو محور مواصلاتی نیز گفت: محور ریگان - ایرانشهر و لاسم - ارجمند در حال حاضر مسدود هستند.

وی در پایان اعلام شماره تلفن ۱۲۰، از رانندگان و مسافران خواست قبل از شروع سفر حتما با این شماره تماس بگیرند و با اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور، مناسب‌ترین زمان و بهترین مسیر را برای انجام سفر خود انتخاب کنند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟