یکی از پر تکرارترین سوالها در مورد بادام زمینی پفکی نحوه بوداده کردن ممکن است شما بگویید بادام زمینی خام را چگونه بوداده کنیم در واقع برای بودار کردن بادام زمینی کیلویی، آنها را باید بر روی شعله غیر مستقیم قرار داده تا به خوبی خشک شوند.
در این حین نباید بادام زمینی را رها کنید حتماً باید به صورت مداوم آن را با یک قاشق چوبی بر هم بزنید تا زمانی که به خوبی خشک شود.
بادام درختی به صورت خام و پخته در غذا می توان مصرف کرد و به دلیل ویتامین ای و کا برای بدن بسیار لازم و ضروری است.
شاید سوالی نیز در ذهنتان ایجاد شود، بادام درختی چه طبعی دارد؟ طبع بادام درختی گرم و تر می باشد و برای درست کردن کره و روغن نیز استفاده می شود.همچنین از بادام درختی در بسیاری از لوسیون ها و شامپو ضدریزش ها استفاده می شود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
بادام زمینی سرشار از آهن و کلسیم بوده و به همین دلیل باعث تقویت استخوان ها و همچنین باعث اکسیژن رسانی به خون و تامین انرژی بدن می شود.
ماده تریپتوفان موجود در بادام زمینی باعث افزایش ترشح سروتونین در بدن شده و به همین واسطه می تواند علائم افسردگی را از بین ببرد. بادام زمینی به دلیل وجود نیاسین زیاد باعث تقویت سلول های عصبی و جلوگیری از بروز آلزایمر می شود.
انتهای رپرتاژ آگهی/