آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

۱۷ مصدوم درپی واژگونی اتوبوس در آزادراه قزوین - کرج

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین گفت: واژگونی یک دستگاه اتوبوس در لاین شمالی آزادراه قزوین - کرج که صبح امروز اتفاق افتاد، ۱۷ مصدوم برجای گذاشت.

۱۷ مصدوم درپی واژگونی اتوبوس در آزادراه قزوین - کرج

به گزارش «تابناک»، حسن اسماعیلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان جزییات این حادثه، اظهار داشت: در پی اعلام واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در آزادراه قزوین - کرج، حوالی پادگان شهید جوادنیا، بلافاصله عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با رسیدن عوامل امدادی، کار مداوا به ۱۷ مسافر مصدوم این حادثه به انجام رسید که یکی از مسافران در محل درمان و ۱۶ مصدوم دیگر حادثه به مراکز امدادی اعزام شدند.

به گفته این مسوول، ۹ مصدوم این حادثه به مرکز درمانی شهید رجایی و ۷ مصدوم دیگر به بیمارستان راضی قزوین توسط ۹ دستگاه آمبولانس اعزام شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.