آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

افزایش قیمت بنزین تکذیب شد

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ‌گونه بحثی در مجلس، کمیسیون انرژی و دولت، مبنی بر تغییر سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین نخواهیم داشت و به‌شدت این موضوع را تکذیب می‌کنم.

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، فریدون حسنوند با تکذیب شایعه تغییر سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: هیچ‌گونه بحثی در مجلس، کمیسیون انرژی و دولت، مبنی بر چنین مسئله‌ای نیست و به‌عنوان رئیس کمیسیون انرژی به‌شدت این موضوع را تکذیب می‌کنم.

وی تصریح کرد: به هیچ عنوان بحث افزایش قیمت بنزین و تغییر سهمیه در دستور کار ما قرار ندارد.

به گزارش ایرنا، در روزهای گذشته برخی با استفاده از فضای به وجود آمده در کشور و با هدف ایجاد شایعه در آبان ماه، موضوع افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی جدید آن را مطرح کرده بودند.

این در حالی است که مسئولان وزارت نفت همواره این شایعات را تکذیب کرده اند و به گفته آنها قرار نیست تغییری در نحوه توزیع و قیمت بنزین در سال جاری اتفاق بیافتد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.