آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
5بازدید
۳

جان باختن ۵ نفر در تصادف مرگبار محور ارومیه - تبریز

رییس پلیس راه فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: بر اثر برخورد ۲ دستگاه سواری پژو و سمند در محور ارومیه به تبریز پنج نفر جان باخته و ۲ نفر نیز مصدوم شدند.

جان باختن ۵ نفر در تصادف مرگبار محور ارومیه - تبریز

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ رضا پناهی مقدم روز یکشنبه اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور ارومیه - تبریز، ماموران انتظامی به همراه عوامل امدادی جهت بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: ماموران پس از حضور در محل مشاهده کردند که یک دستگاه خودرو پژو روا با یک دستگاه سمند برخورد کرده که در اثر این تصادف پنج نفر کشته شده و ۲ نفر دیگر مصدوم شدند که مصدومین سریعا توسط عوامل امدادی به مرکز درمانی اعزام شدند.

رییس پلیس راه آذربایجان‌غربی با بیان اینکه علت تصادف برابر نظریه کارشناسان پلیس راه، انحراف به چپ از سوی راننده پژو اعلام شده است، گفت: با توجه به اینکه رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از بروز اینگونه حوادث تلخ پیشگیری می‌کند از رانندگان درخواست داریم تا این قوانین را با جدیت تمام مورد توجه قرار دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۲۰ ۱۳:۵۵

جالبته در هز برخورد جاده ای از نوع خودروهای داخلی حداقل 70 درصد افراد سرنشین جانشون رو از دست میدهند واقعا در تمام دنیا اینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر جان مردم برای مسئولین بی ارزشه؟؟؟؟

amir۱۴۰۱/۰۹/۲۰ ۱۱:۱۲

کجا فریادمان را بزنیم که ایهالناس ما برای خرید این ارابه های آدمکشی پول آپشن هم پرداخت میکنیم....

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۲۰ ۱۳:۱۶

من میدونم با این قراضه های وطنی بزودی همه مون به دیار باقی خواهیم شتافت


وقتی که نیت خریدمون خالی کردن جیب هم نوعان مان هست،چه انتظاری دارید؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.