آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

قاتل جوان آبادانی دستگیر شد

رئیس پلیس آبادان از دستگیری قاتل در کمتر از ۴ ساعت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش رکنا، سرهنگ کیومرث کشوری رئیس پلیس آبادان اظهار کرد: شنبه ۳ دی، ماموران کلانتری ‌۱۸ ذوالفقاری از درگیری منجر به چاقو خوردگی یک جوان ۲۱ ساله در یکی از خیابان های این شهرستان مطلع شدند و دستگیری متهم یا متهمان این جنایت هولناک به صورت ویژه در دستورکار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در این درگیری جوان مجروح پس از مصدومیت به مراکز درمانی منتقل می شود ولی به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست می دهد.

رئیس پلیس شهرستان آبادان تصریح کرد: ماموران کلانتری ۱۸ ذوالفقاری پس از انجام کار اطلاعاتی و تحقیقات همه جانبه و با اقدامات پلیسی، طی کمتر از ۴ ساعت متهم فراری به هویت«م - ا» ۱۸ ساله را که مرتکب قتل شده بود، شناسایی و ضمن هماهنگی قضایی وی را به همراه فردی دیگر به هویت «م.ش» ۲۴ ساله که در نزاع مشارکت داشته دستگیر و پس از تشکیل پرونده قضایی به دادسرا معرفی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.