آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

امیرعبداللهیان: سفیر عراق را فراخواندیم

وزیر امور خارجه اظهار داشت: سفیر عراق را در پی استفاده مسئولین عراقی از نامی مجعول برای خلیج فارس به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به به‌کارگیری واژه دقیق و کامل خلیج فارس به طرف عراقی منعکس کردیم.

امیرعبداللهیان: سفیر عراق را فراخواندیم

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در واکنش به استفاده از عنوانی مجعول برای خلیج فارس توسط مقامات عراقی اظهار داشت: آقای سودانی در مطلبی که در فضای مجازی اخیراً منتشر کردند این مساله را اصلاح کردند.

وی تاکید کرد: ما با وجود اینکه با عراق روابطی راهبردی، برادرانه و عمیق داریم اما نسبت به این موضوع به صراحت اعتراض خود را اعلام کردیم و سفیر عراق را به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به به‌کارگیری واژه دقیق و کامل خلیج فارس به طرف عراقی منعکس کردیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۱:۳۶

خسته نباشید

قمی۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۱:۱۷

چرا جواب طرف عراقی را نمی گوید.حتما طلبکارانه صحبت کرده روش نمیشه به مردم بگوید. خسارت جنگ را بگیرید. از کویت کمتر هستید. تا قرون آخرش را گرفت. اگر شما هم پاتون را صفت بگذارید.انقدر گستاخ نمیشن... تازه نخست وزیر عراق در نزد مقامات آلمانی ببین چی گفته. هنوز طلبکارن... شل بیایید . صفت میخورین.

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۱:۵۷

سفت

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۱:۱۰

احتمالا فراخواندنش که با هم یه چای بنوشن !

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۰:۳۲

خوب بعدش چی شد؟؟؟؟
عکس العمل اونا چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۲۱ ۱۰:۲۷

خسارت جنگ را از عراق بگیرید، منافاتی با برادری و همکار ی ندارد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.