آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
3بازدید

سپاهان ۱۰نفره تا جا داشت به گل‌گهر گل زد

سپاهان اصفهان با چهار گل ، یکی از مدعیان قهرمانی یعنی گل‌گهر سیرجان را مغلوب کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ سپاهان با گل های شهریار مغانلو (8 و 66)، فرشاد احمدزاده (1+45) و رامین رضاییان (78) مقابل تک گل کی‌روش استنلی (81) برای گل‌گهر سیرجان به برتری رسید و صدر جدول را در اختیار گرفت. 
در این بازی حساس محمد کریمی، فرشاد احمدزاده، محمد دانشگر و رامین رضاییان از سپاهان و مرتضی تبریزی و علیرضا علیزاده از گل‌گهر کارت زرد دریافت کردند اما امید نورافکن از سپاهان با دریافت دومین کارت زرد در دقیقه 48 از زمین اخراج شد. سعادت وفاپیشه قضاوت این دیدار را برعهده داشت.

شاگردان خوزه مورایس که یکی از بازی‌های مهم خود را با پیروزی پشت سر گذاشتند، 36 امتیازی شدند و بدون احتساب نتیجه بازی پرسپولیس - آلومینیوم به صدر جدول رده‌بندی صعود کردند. شاگردان امیر قلعه‌نویی نیز با 30 امتیاز به رده چهارم تنزل یافتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۲ ۱۹:۱۱

بردن به هرقیمتی حتی زیر پا گذاشتن بازی جوانمردانه هنر نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.