آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
4بازدید

شرایط فروش فوق‌العاده در شب عید اعلام شد

معاون بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان طی نامه‌ای خطاب به رییس اتاق اصناف ایران، خواستار نظارت ویژه بر فعالیت واحدهای صنفی برگزار کننده فروش فوق العاده و حراج در هفته‌های پایانی سال شد.

شرایط فروش فوق‌العاده در شب عید اعلام شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، تقوی شوازی افزود: هر واحد صنفی که قصد فروش فوق العاده و حراج برای کالاهای خود را دارد باید لیست کالاها به همراه قیمت آنها و همچنین میزان تخفیف و مدت زمان مورد نظر را به اتحادیه صنفی مربوطه ارائه کند.

معاون بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت، در این نامه با اشاره به افزایش تقاضا برای برخی کالاها و خدمات طی هفته‌های پایانی سال، گفت: در این ایام برخی از واحدهای صنفی برای جلب مشتری و عرضه و فروش بیشتر کالا، اقدام به فروش فوق العاده و حراج می‌کنند. این در حالی است که در برخی موارد، این اقدام بدون اخذ مجوزهای لازم از اتحادیه صنف مربوطه صورت می‌گیرد و زمینه اجحاف به مصرف کنندگان را فراهم می‌آورد.

او همچنین با اشاره به مفاد آیین نامه اجرایی ماده ۸۴ قانون نظام صنفی،اظهار کرد: برای جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان، ضرورت دارد با هماهنگی ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی شرکت کننده در جشنواره فروش فوق العاده و حراج در دستور کار اتاق‌های اصناف سراسر کشور قرار گیرد و ضمن کنترل فاکتورهای فروش، از تخلفات ناشی از حراج و فروش فوق العاده غیرقانونی در واحدای صنفی جلوگیری و نتیجه اقدامات به این سازمان منعکس شود.

شوازی ادامه داد: هر واحد صنفی که قصد فروش فوق العاده و حراج برای کالاهای خود را دارد باید لیست کالاها به همراه قیمت آنها و همچنین میزان تخفیف و مدت زمان مورد نظر را به اتحادیه صنفی مربوطه ارائه کند تا بررسی شود و در صورت تایید مجوز فروش فوق العاده برای واحد صنفی صادر شود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.