آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

دانشگاه خواجه ‌نصير منتقل مي‌شود

وي افزود: بايد مكاني در اطراف تهران براي دانشگاه خواجه نصير درنظر گرفته شود تا تمامي دانشكده‌هاي اين دانشگاه تجميع و به مكان جديد منتقل شوند.

معاون طرح و توسعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از تجميع دانشكده‌هاي دانشگاه علامه طباطبايي و خواجه نصير و انتقال دانشگاه خواجه نصير به اطراف تهران خبر داد.

دكتر علي اكبر متكان در گفت‌وگو با ايسنا، گفت: كميته مشتركي به زودي با حضور كارشناسان عمراني دانشگاه خواجه ‌نصير و وزارت‌ علوم تشكيل مي‌شود.

وي افزود: بايد مكاني در اطراف تهران براي دانشگاه خواجه نصير درنظر گرفته شود تا تمامي دانشكده‌هاي اين دانشگاه تجميع و به مكان جديد منتقل شوند.

متكان همچنين درباره تجميع دانشكده‌هاي دانشگاه علامه طباطبايي، گفت: رييس اين دانشگاه با درايت و تدبير خود به‌ زودي تجميع دانشكده‌هاي خود را به پايان خواهد رساند.

معاون طرح و توسعه وزارت‌ علوم در خاتمه با تاكيد بر اينكه هيچ دانشگاهي از تهران خارج نخواهد شد و تنها ماموريت دانشگاه‌هاي بزرگ تغيير خواهد كرد، توضيح داد: به عنوان نمونه با توجه به ماموريت وزارت علوم مبني بر گسترش ظرفيت تحصيلات تكميلي در اين راستا ظرفيت كارشناسي دانشگاه‌هاي بزرگ و برتر كاهش و به دانشگاه‌هاي شهرستان منتقل خواهد شد و ظرفيت كارشناسي دانشگاه‌هاي مادر به تحصيلات تكميلي اضافه مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.