داور جدال آخر بارسا-رئال معرفی شد

کد خبر: ۱۱۶۹۷۳۳
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۷ 03 April 2023
|
3408 بازدید

با اعلام رسمی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسپانیا، مارتینس مونوئرا دیدار چهارشنبه شب تیم‌های بارسلونا و رئال مادرید در دور برگشت از مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی اسپانیا را سوت خواهد زد. گونسالس گونسالس هم در آخرین ال‌کلاسیکوی فصل به عنوان داور VAR (کمک‌داور ویدئویی) ایفای نقش خواهد کرد.

مونوئرای 40 ساله پیش از این دو بار قضاوت ال‌کلاسیکو را برعهده داشته که در اولینش که در سال 2020 بوده، رئال مادرید در خانه بارسلونا به برتری 3 بر یک رسید و در دومین تجربه قضاوتش در ال‌کلاسیکو این بارسلونا بود که در سال 2022 با نتیجه 4 بر صفر رئال را در سانتیاگو برنابئو شکست داد.

بارسلونا و رئال مادرید در حالی از ساعت 22:30 چهارشنبه به وقت تهران در ورزشگاه نوکمپ به مصاف هم می‌روند که بازی رفت با برتری یک بر صفر شاگردان ژاوی همراه شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟