پوتین: درآمد نفت و گاز روسیه بالاتر میرود
رئیس جمهور روسیه اعلام کرد روسیه تا پایان سه ماهه دوم شاهد درآمد بالاتر نفت و گاز خواهد بود و به دلیل رشد قیمت جهانی نفت، این روند مثبت در سراسر اقتصاد شتاب می گیرد.

به گزارش تابناک از ایسنا، بهای معاملات نفت از هفته گذشته که اوپک و متحدانش شامل روسیه با اعلام دور جدید کاهش تولید از ماه مه، بازار را غافلگیر کردند، بیش از پنج درصد رشد کرده است.
روسیه در سه ماهه نخست سال میلادی جاری، به دلیل کاهش درآمدهای صادرات انرژی که هدف تحریمهای غربی قرار گرفته است، ۲۹ میلیارد دلار کسری بودجه پیدا کرد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در یک جلسه دولت، تاب آوری اقتصاد روسیه در مواجهه با تحریمهای غربی را ستایش کرد و گفت: درآمد نفت و گاز روسیه که آیتم مهمی در بودجه دولت است، در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۳، حدود ۱.۳ تریلیون روبل ( ۱۵.۸ میلیارد دلار) کاهش پیدا کرد.
پوتین اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان سه ماهه دوم، با رشد قیمت نفت این وضعیت تغییر پیدا کرده و درآمد بیشتری از فروش نفت و گاز، وارد بودجه خواهد شد.
صندوق بینالمللی پول روز سه شنبه پیشبینی کرد روسیه ممکن است شاهد کسری بودجه بزرگتر و مازاد حساب جاری کوچکتر در سال میلادی جاری باشد. از سوی دیگر، انزوای جهانی و درآمد انرژی کمتر، به چشم انداز رشد این کشور در سالهای آینده لطمه زده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این ادبیات چقدر آشناست. آیا شما قبلا نشنیدید!
روسیه تا دنیا را نابود نکن پوتین نیست ذلنسکی فکر نکنم دیگر دوام بیاری پوتین جوبایدین تصمیم گرفتن اروپا را نابود کنن حالا قضیه کارو می بینم حالا نوبت فنلاند هست
غربگداها که می گن روسیه ورشکسته شده مردمش دارن تو خیابون از گشنگی جون می دن خخ
اشتباه نکنید پوتین جوبایدین با هم هستن کشور هار گوش مالی می دهن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.