آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

طرح مالیات بر عایدی سرمایه نهایی شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نهایی شدن طرح مالیات بر عایدی سرمایه در این کمیسیون خبر داد و گفت: در هفته گذشته مباحث مختلف در کمیسیون اقتصادی مطرح و دغدغه نمایندگان مورد توجه قرار گرفت و این طرح نهایی شد تا به‌زودی وارد صحن علنی مجلس شود.

طرح مالیات بر عایدی سرمایه نهایی شد

به گزارش «تابناک»، مسلم صالحی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: در یک ماه آخر سال گذشته بحث لایحه بودجه مورد رسیدگی قرار گرفت و همه دستور کارها به جز بودجه از صحن علنی خارج شد. بعد از تعطیلات نوروز نیز، نظرهای مشورتی اعضای کمیسیون اقتصادی گرفته شده است.

وی افزود: طرح مالیات بر عایدی سرمایه به‌زودی و مجدد به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد تا در دستور کار قرار گرفته و بعد از آن به تایید شورای نگهبان برسد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه طرح مالیات بر عایدی سرمایه هدف بازدارندگی دارد، گفت: دولت در این طرح به دنبال ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی و کسب درآمد نیست، بلکه درصدد است تا جلوی سوداگری‌ها در بازار ارز، سکه، خودرو و مسکن را بگیرد.

صالحی تاکید کرد: با تصویب این طرح، سرمایه‌ها از بازارهای کاذب جمع شده و به سمت توسعه صنایع و یا بازارهای سرمایه سوق داده می‌شود.

وی با اشاره به بهبود شرایط در بازار سرمایه گفت: این بازار وضعیت مناسب و مثبتی گرفته است و همین امر منجر می‌شود تا مردم رغبت بیشتری کنند تا سرمایه‌های سرگردان را وارد این بازار کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: طرح مالیات بر عایدی سرمایه کمک می‌کند تا مردم به جای پس‌انداز کردن پول در حساب بانکی و یا گرایش به سمت بازارهای غیر مولد، سرمایه را وارد بازارهای مولد کنند.

صالحی ابراز امیدواری کرد: این طرح هرچه سریع‌تر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد و پس از تایید شورای نگهبان وارد فاز اجرایی شود.

به گزارش ایرنا، مالیات بر عایدی سرمایه از جمله طرح‌هایی است که باهدف کاهش سوداگری و کاهش التهاب بازارها در بخش‌های مختلف از مسکن گرفته تا ارز و خودرو و برای سوق‌دادن سرمایه‌ها به بخش مولد، چند سال است که مطرح شده است.

این طرح در سوم تیرماه سال ۱۳۹۹ از سوی هیئت‌رئیسه مجلس اعلام وصول و آخرین اصلاحات کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در دی‌ماه سال ۱۴۰۰ در آن طرح انجام شد، اما در سال ۱۴۰۱ به صحن علنی مجلس راه یافت. مالیات بر عایدی سرمایه در اواخر دی ماه و بهمن ماه سال گذشته در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت که نام آن به طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تغییر کرد.

نمایندگان مجلس بررسی مواد ۲۷گانه طرح مالیات بر عایدی سرمایه را در روز ۱۷ بهمن ماه سال گذشته و پس از برگزاری چند جلسه به پایان رساندند، اما ۴ ماده از این طرح به کمیسیون اقتصادی مجلس ارجاع شد که باید منتظر بررسی مواد ارجاع شده به کمیسیون و بازگشت آن به صحن علنی مجلس باشیم تا پس از بررسی و تصویب آن مواد جهت تایید به شورای نگهبان ارسال شود؛ اما همچنان برای تصویب نهایی معطل مانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۸ ۱۱:۰۳

سو مدیریت ها رو درست کنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۲۲:۴۱

هدف این طرح غارت جیب مردم هستش و بس حالا با هر اسمی که میخواد باشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۲۱:۵۶

حتما سرمایه گذرای مولد منظورتان بورس است
همان بورسی که مردم را به خاک سیاه نشاند و جیب از مابهترون پرتر کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۹:۵۰

پزشکان دارای مطب و دندانپزشکان و ارتوپدها و مکانیکان و صافکاران خودرو و لوازم یدکی فروش و باطریساز خودرو و تراشکاران و ازمایشگاههای پزشکی و ارایشگاههای زنانه همه و همه درامد بسیار زیاد و کم اظهاری دارند و کارت به کارت پول می گیرند و سازمان مالیاتی فعلا خواب است و حق بیت المال ضایع می شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۷:۲۹

آقايون گند زديد به مملكت
كدوم عايدي سرمايه
ماشين خريدم زير پا استفاده مي كنم به لطف نبوغ شما سروران بعد از 5 سال قيمتش بيست برابر شده اين عايدي سرمايه است ؟
مالياتش را نيز بايد ما مردم بدبخت بدهيم ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۶:۰۰

ایران بهشت سرمایه داران کائنات است
هیچ مشکلی برای سرمایه داران پیش نمیاد

حسام۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۵:۳۹

مشکل نداره ،اول از بانکها شروع کنین که تو خیابون اونقدری که بانک هست بقالی نیست
و بانکها بجای کار اصلیشون دارن با چاپ پول و ایجاد تورم برای خودشون بهترین و بزرگترین ملکهای تجاریو میخرن و عامل اصلی رشد قیمت مسکن همین بانکها هستن

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۳:۴۷

وارد بازار مولد بورس کردیم سرمایه مون نابود شد

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۰:۴۵

اگر اینگونه باشد اولین گروه هدف باید اختلاس گران و رانتخوارانی باید باشد که به هیچ صاحب صنایع مای و دولتی شده اند

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۱۰:۱۵

"سرمایه را وارد بازارهای مولد " بابا مگه مردم مغز خر خوردن که سرمایشون را برای تولید بگذارند

همشهری۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۰۹:۲۶

دولت و مسئولین تصمیم گیر مسئول گرانی و کاهش ارزش پول ملی هستند بعد مالیات از تورم میخواهند بگیرند؟ خدایا خودت به فریاد مردم برس

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۰۹:۲۶

با این طرح هم قیمت ها پایین نمیاد بلکه دولت هم شریک دلال میشه در خالی کردن جیب مردم

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۰۹:۱۸

متاسفام

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۰۸:۵۹

برای خودروومسکن مالیات گذاشتیدچی شدقیمت هردوتاشون سربه فلک کشید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۰۸:۳۲

دزدی قانونی از جیب مردم برای جبران کسری بودجه و کاهش ارزش پول ملی که شاهکار مردم نیست
فقط خدا پناه بی پناهان است در این ملک

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۷ ۲۰:۵۲

ما ملتی هستیم غیر متحد که به راحتی پشت هم را خالی می کنیم
گروهی هم با ساده اندیشی هستند که فکر می کنند در راه درست حرکت می کنند
با این جمع هیچوقت خدا به دادمان نمی رسد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.