آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

صدور حکم حبس ۶ ماهه برای عوامل مرگ یک خرس

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ایذه از صدور حکم محکومیت برای ۳ نفر عامل اتلاف خرس در منطقه مرغای ایذه شهرستان خبر داد.

صدور حکم حبس ۶ ماهه برای عوامل مرگ یک خرس

به گزارش «تابناک»، احمد ‌امیری امروز در گفت‌و‌گو با فارس با اشاره به صدور حکم برای عوامل اتلاف یک قلاده خرس در این شهرستان اظهار کرد: سال گذشته در پی انتشار فیلم تلف کردن یک قلاده خرس در روستای قلعه سفید دهستان مرغا این شهرستان در فضای مجازی، کار شناسایی عوامل این اقدام در دستور قرار گرفت.
 
وی افزود: با شناسایی این افراد، تشکیل پرونده مربوطه انجام و پیگیری قضایی آن از سوی مراجع قضایی و اقدامات صورت گرفته رای اولیه صادر شد که طی آن هر ۳ نفر عامل اتلاف این خرس به ۶ ماه حبس درجه پنج محکوم شدند.
 
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایذه بیان کرد: طی روز‌های اخیر در پی گشت و کنترل یگان حفاظت این اداره در سطح منطقه نیز یک صیاد غیر مجاز که در فصل ممنوعه اقدام به صید ماهیان از رودخانه کارون در بخش سوسن کرده بود شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.