آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2بازدید

جاده اردبیل-سرچم بر اثر سیلاب مسدود شد

فرمانده پلیس راه استان اردبیل گفت: راه ارتباطی اردبیل -سرچم در اثر جاری شدن سیل تا اطلاع ثانوی مسدود شد و تردد در این مسیر امکان پذیر نیست.

جاده اردبیل-سرچم بر اثر سیلاب مسدود شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ وحید علیپور شامگاه شنبه در بازدید از جاده سرچم اظهار کرد: راه ارتباطی اردبیل -سرچم در اثر جاری شدن سیل و تخریب پل بنیادآباد تا اطلاع ثانوی مسدود شد و تردد در این مسیر امکان‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه تردد در این جاده ارتباطی از هر ۲ مسیر اردبیل به تهران و بالعکس غیرممکن شده است، افزود: رانندگان از مسیرهای جایگزین برای تردد استفاده کنند.

فرمانده پلیس راه استان اردبیل بیان کرد: رانندگان به توصیه‌های ترافیکی پلیس توجه ویژه داشته و مشارکت با پلیس و قانونمندی را اصل مهم در پیشگیری از حوادث رانندگی تلقی کنند.

سرهنگ علیپور ادامه داد: از همشهریان تقاضا داریم قبل از سفر با سامانه ۱۴۱ و یا با شماره تلفن ۳۳۷۴۵۹۰۲ مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تماس گرفته و از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.