آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

مدیرعامل پرسپولیس از هیأت مدیره برکنار شد

در این مجمع مصوب شد که ۲ عضو جدید به هیات مدیره اضافه شوند.بر همین اساس پیمان حدادی و محمد دلبری دو عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس خواهند بود.

مجمع باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در محل این باشگاه برگزار شد و مدیر عامل سرخ‌ها بعداز ابقا در پست فعلی خود، از هیات مدیره برکنار شد!

به گزارش تابناک ، مجمع باشگاه پرسپولیس ظهر امروز (یکشنبه) بعداز تغییرات هیات مدیره استقلال، در محل این باشگاه برگزار شد و یک چهره جدید به ترکیب مدیرانش اضافه شوپد.

در پایان این جلسه مقرر شد که پیمان حدادی، حسین خبیری، حسین شهریاری، مجید پوراحمدی و محمد دلبری در هیات مدیره پرسپولیس حضور داشته باشند و رضا درویش نیز همچنان به عنوان مدیرعامل به کار ادامه دهد. درویش اما از هیات مدیره کنار گذاشته شده است و رایی در تصمیمات هیات مدیره نخواهد داشت.

به نظر می‌رسد با اولین اتفاق، زمینه برکناری درویش از هیات مدیره هم وجود دارد.

مدیرعامل پرسپولیس از هیأت مدیره برکنار شد

زورآزمایی وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی بر سر ترکیب هیات مدیره سرخابی‌ها به این ترتیب بطور مقطعی پایان یافت و قربان زاده نفرات مدنظر خود را وارد ساختار مدیریتی استقلال و پرسپولیس کرد هرچند هنوز برتری با سهمیه مدیریتی وزارت ورزش و جوانان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.