آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
5بازدید
۱۰

گاف سرایدار، دانشمندان را به خاک سیاه نشاند!

سرایداری که از صدای هشدار یک یخچال آزمایشگاهی فوق سرد خسته شده بود، آن را خاموش کرد و دهه‌ها کار علمی را از بین برد.

گاف سرایدار، دانشمندان را به خاک سیاه نشاند!
گاف سرایدار، دانشمندان را به خاک سیاه نشاند!

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: خاموش کردن یخچال علمی دست‌کم یک میلیون دلار خسارت وارد کرده است و اگر این یک تراژدی علمی نبود، می‌توانست طرحی برای یک کمدی سیاه باشد.

براساس گزارشی از آزمایشگاه مؤسسه‌ی پلی تکنیک رنسلیر (Rensselaer) در تروی، سرایداری که در آزمایشگاه کار می‌کرد و از صدای بوق بی‌وقفه‌ی یخچال کلافه شده بود، دکمه‌ای را فشرد که صدا را قطع می‌کرد و البته این یخچال را خاموش می‌کرد. او با این کار دهه‌ها کار علمی را از بین برد.

بی احتیاطی این سرایدار دست‌کم یک میلیون دلار خسارت به آزمایشگاه تحمیل کرده است و شکایتی در این مورد از سوی دانشگاه تنظیم شده است.

مایکل گینزبرگ (Michael Ginsberg)، وکیل مؤسسه‌ی پلی تکنیک رنسلیر می‌گوید: رفتار و سهل‌انگاری این شخص باعث همه این اتفاقات شد. متاسفانه، ۲۵ سال تحقیق از بین رفت.

یخچال فوق سردی که خاموش شده است، حاوی کشت سلولی، نمونه‌ها و سایر عناصر ذخیره شده در دمای منفی ۱۱۲ درجه فارنهایت بوده است.

اما زمانی که کارگر شرکت «Daigle Cleaning Services» در روز ۱۷ سپتامبر سال ۲۰۲۰ برای قطع زنگ هشدار آن را خاموش کرد، دما به منفی ۲۵.۶ درجه فارنهایت رسید که باعث آسیب دیدن یا تخریب مواد داخل آن شد.

هشدار یخچال به دلیل وجود یک نقص فنی فعال شده بود که دستگاه را از حفظ دمای ثابت باز می‌داشت. این یخچال قرار بود چهار روز بعد تعمیر شود.

اعلانی روی درب یخچال‌های آزمایشگاهی وجود دارد که منبع هشدار را توضیح می‌دهد و همچنین دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه‌ی خاموش کردن آن نیز وجود دارد. روی این اعلان نوشته شده بود: نیازی به تمیز کردن نیست. اگر می‌خواهید صدا را قطع کنید، می‌توانید دکمه بی‌صدا کردن هشدار را برای مدت پنج تا ۱۰ ثانیه فشار دهید.

در دادخواست این مؤسسه آمده است: بیش از ۲۰ سال تحقیق تخریب و غیرقابل بازیابی شدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۴:۲۱

بدرد مدیریت جهانی در ایران می خورد خیلی استعداد دارد

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۲:۳۱

آیا این فرد بدرستی انتخاب شده و آموزش های لازم به او داده شده بود؟ آیا برای مواقع اضطراری و اتفاقات غیر مترقبه فکری شده بود؟ آیا برای تمامی جوانب بیمه ای لازم نبوده؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۲:۰۳

حالا برای چی از سرایدار شکایت کردن؟ مگه سرایدار چقدر پول میتونه داشته باشه که به اینا بده در ثانی مگه با پول میشه نمونه ها رو برگردوند. یه بخشی از سهل انگاری مربوط به خودشون هست که با اینکه آلارم میداده تعمیرشو موکول کردن به روزهای بعد. بعدش هم بایستی به سرایدار میگفتند که به این یخچال به هیچ عنوان دست نزن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۲:۰۰

تابی جان کدوم کشور بود؟ دانشگاه رنسلیر تو کدوم کشوره؟ این چه طرز خبررسانیه؟

سعید۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۴:۴۳

ننوشتن اسم کشور هم خودش یه گافه

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۱:۵۶

یحچال مثل مملکت ما هست و اون نظافت چی مسئولین بی مسولیت که با یه تصمیم صاحب یخچال که مردم هستن رو به خاک سیاه میشونن.فقط فرقش اینجاست که تو مملکت ما کسی بازخواست نمی کنه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۴:۴۲

یاد آبگیری اون سدی افتادم که آب کارون رو کلا شور کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۱:۳۴

همون یه نادان سنگ می اندازه داخل چاه ده تا عاقل نمی تونند درش بیارن

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۶:۱۰

ماجرای کرونا هم می تونسته پس از همان جاها باشه . جاهایی که حتی کنترلی روی رفتار یک سرایدار ندارند . تصور کنید این اتفاق در کشوری خارج از مدار غرب رخ می داد . آنچنان هالیوودی به کرونا وصل می کردند که بیا و ببین .

علیرضا۱۴۰۲/۰۴/۰۵ ۱۲:۰۲

والا من دانشجوی دکتری عمران هستم و برای پایان نامه هر نمونه بتن رو برای حدود 2/5 ماه در یخچال تست ذوب وانجماد میزارم اگر ناخود اگاه بر ق قطع بشه این دستگاه معمولی خودش دوباره وصل میشه و برنامش از بین نمیره تو عید هم که برق کل دانشگاه رو قطع می کردن نامه زدم که یخچال رو مستثنی کنن . تعجبم از اینه که برای تحقیقی به این اهمیت چطور پیش بینی های لازم نشده و افراد توجیه نشدن به نظرم تقصیر از سرایدار نیست و متصدیان امر چوب سهل انگاری خودشون رو می خورن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.