آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

زارع پور:

فیلترینگ خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بحث فیلترینگ خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت بوده و کمیته‌ای که در این زمینه وجود دارد، دولت سهم عمده‌ای در آن ندارد.

فیلترینگ خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: امیدوار هستیم که مرکز ملی فضای مجازی از ظرفیت‌های خود در دوره جدید استفاده کند تا نقش موثرتری نسبت به گذشته در حوزه فضای مجازی کشور ایفا کند.

عیسی زارع پور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: به مرکز ملی فضای مجازی ماموریت داده شد و ما امیدوار هستیم که مرکز ملی فضای مجازی از ظرفیت‌های خود در دوره جدید استفاده کند تا نقش موثرتری نسبت به گذشته در حوزه فضای مجازی کشور ایفا کند. از این نقش فرادستگاهی که این مراکز دارد استفاده کنیم برای اینکه مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات در حوزه شبکه است، برطرف شود.

وی در ادامه اظهار کرد: به عنوان مثال در حوزه حاکمیت شرکتی و نقشی که شرکت‌های خصوصی در شبکه که بنا به دلایلی که در گذشته بوده ماموریت خود را به درستی انجام ندادند. به عنوان مثال شرکت مخابرات ایران که در این روز‌ها بحث آن مطرح است و در حوزه تجمیع و شبکه داخلی شهر‌ها و استان‌ها طی سالیان گذشته وظیفه خود را به درستی انجام نداده است و شبکه اشباع بوده و در برخی از ساعات مشکلاتی را در برخی از استان‌ها ایجاد کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تصریح کرد: موضوع دوم بحث فیلترینگ است که خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت بوده و کمیته‌ای که در این زمینه وجود دارد، دولت سهم عمده‌ای در آن ندارد. امیدوار هستیم همان طوری که در حکم انتصاب دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی که توسط رئیس جمهور صادر شده است، بازنگری در سیاست‌ها و مصادیق فیلترینگ مطرح شده و یکی از خواسته‌های رئیس جمهور از ایشان بوده، این امر مورد توجه قرار گیرد. بخشی از گلایه‌های مردم از سرویس‌ها و سایت‌هایی است که به اعتقاد ما نیز بلاوجه بسته شده است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۱۴ ۱۴:۱۵

برای مثال مردم بیشتر کشورهای دنیا از youtube درآمد دلاری دارند ضمن ایجاد شغل برای کشورشان ارز آوری می شود و دولت هم مالیات ارزی از آنها دریافت می کند اما مردم ایران محروم

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۱۴ ۱۴:۱۰

اینو که ما هم میدونستیم. کلا هیچکدومتون کاره ای نیستید. برای همینم رای بی رای

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۱۴ ۱۴:۰۶

من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۱۴ ۱۶:۰۸

بزرگترین ضربه را کشور به کسانی زد که درگیر کارهای اینترنتی و ... زد چون خارج از کشور هم ما تحریم کرده بودند و تنها از طریق فیلتر شکن امکان کار بود که الان با این بستن فیلتر شکن های که متخصصین استفاده می کردند بزرگترین ضربه را خوردند و با در حال خروج از کشور هستند .....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.