آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
2بازدید

ربیعی: برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد

علی ربیعی گفت: برجام نه کاغذپاره بود و نه بشکه نفت؛ برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد، برجام یعنی حد فاصل امید به آینده، بخشی از وقایع خیابانی سال ۱۴۰۱ ناشی از ناامیدی بعد از برجام و انتخابات ۱۴۰۰ بود.

ربیعی: برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، «علی ربیعی» سخنگو و وزیر کار دولت سابق در برنامه «سینما ۲۵» حضور پیدا کرد.

گزیده ای از سخنان علی ربیعی وزیر اسبق کار در گفت و گو با فریدون جیرانی فیلمساز و کارشناس سینما:

- شکل زن در سینما در فیلم‌های دهه ۹۰ آژیر زن زندگی آزادی را به ما می‌دهد.

- الان سینما دست تهیه‌کننده سریال گاندو است.

- دوگانه تهران و غنی و فقیر با بچه جوادیه و شمال شهر شکل گرفت؛ این دوگانگی به ادبیات هم کمک کرد، فیلمفارسی به نیاز زمانه خودش پاسخ می‌داد. ما سنت را بد تعریف کردیم، گیرمان این است.

- در سینمای بعد از انقلاب حضور سینماگران زن بسیار برجسته شد، بیضایی همیشه استثناست. من سر مخملباف نزاع کردم.

- در دوره اصلاحات عشق وارد سینما شد ولی آخر فیلم هندی شد، در دوره اصلاحات اعتراض می‌کردند که چرا فیلم‌تان فیلم هندی شده، در دوره احمدی‌نژاد این اعتراض را هم کسی نمی‌کرد.

- برجام نه کاغذپاره بود و نه بشکه نفت؛ برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد، برجام یعنی حد فاصل امید به آینده، بخشی از وقایع خیابانی سال ۱۴۰۱ ناشی از ناامیدی بعد از برجام و انتخابات ۱۴۰۰ بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.