ترکیه مدعی کشف اطلاعات ۱۰ هزار تروریست داعشی شد
سازمانهای اطلاعاتی ترکیه مدعی شدند به پایگاه دادهای درباره هزاران عضو گروهک تروریستی داعش دست یافتند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، سازمانهای اطلاعاتی ترکیه مدعی شدند به اطلاعات هزاران عضو گروهک تروریستی داعش دست یافته اند.
یک روزنامه ترکیه روز چهارشنبه به نقل از منابع امنیتی خود اعلام کرد که سازمان های اطلاعاتی ترکیه مدعی شدند طی عملیاتی به پایگاه داده مخفی مربوط به گروهک تروریستی داعش دسترسی پیدا کردند. این پایگاه اطلاعاتی تقریباً حاوی اطلاعات ۱۰ هزار تروریست عضو داعش است.
در این گزارش آمده است که این پایگاه داده حاوی زیستنامه اعضای این گروهک تروریستی، جزئیات آموزش های ویژه، مهارتهای سازمانی و سلاحهای مورد استفاده و همچنین ملیت، اعضای خانواده، آدرسها و شماره تماسهای آنها است.
بر اساس گزارش ها، این پایگاه داده در جریان یک تماس تلفنی به زبان تاجیک که از سوی سازمان های اطلاعاتی ترکیه شنود شده بود، افشا شد.
بنا بر این گزارش ها، اعضای داعش در حال مذاکره برای فروش نوعی محموله بوده که مبادله آن بنا بود در استانبول انجام شود. با این حال، نه محتوای محموله و نه زمان مبادله تا کنون مشخص نشده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ما رو سیاه نکن ارذوغان. لیست کامل داعش را از اول داشتی و خودت تنظیم کردی حالا برای ما فیلم بازی میکنی؟
مدعی شدند چقدر زرگنده
استغفارات ترکیه بسیار قویه
بچه زرنگ کجا بودی تو؟
ترکیه خودش مهد تروریست هاست. مگه با داعش معامله نقت نمیکرد؟؟
مگه داعش از ترکیه ترانزیت نمیشدن؟؟
مگه داعش تو ترکیه در امنیت نبودن؟
حالا میگی لیست تروریست های داعش رو کشف کردی؟؟ مگه کسی آرشیو اطلاعات خودش رو کشف میکنه
یعنی کسی که خودش این تروریستها رو تجهیز میکرده و میکنه و میفرسته توی سوریه و بهشون حقوق میداده و میده، لیستشون رو نداشته که حالا بخواد کشف کنه؟ چه جالب
خود ترکیه این تروریستها را ایجاد کرده معلومه که اطلاعاتشون دست خودشون
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.