آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
6بازدید
۰

رئیسی به تاجیکستان و ازبکستان سفر می‌کند

سید ابراهیم رئیسی صبح فردا (چهارشنبه) به دعوت رسمی امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان، به منظور دیداری رسمی به این کشور سفر خواهد کرد.

رئیسی به تاجیکستان و ازبکستان سفر می‌کند

 

 به گزارش تابناک، پس از برگزاری مراسم استقبال رسمی، روسای جمهور دو کشور دیداری خصوصی خواهند داشت و سپس در نشست مشترک فعالان اقتصادی و بازرگانان ایران و تاجیکستان شرکت خواهند کرد.

در جریان این سفر همچنین مقامات ایران و تاجیکستان چند سند همکاری مشترک امضا خواهند کرد.

رئیسی پس از این سفر به دعوت رسمی «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و به منظور شرکت در شانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اقتصادی «اکو» به این کشور سفر خواهد کرد.

رئیس جمهور در این سفر ضمن شرکت در اجلاس سران اکو و تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران، با تعدادی از سران و مقامات شرکت کننده در اجلاس نیز دیدار خواهد کرد.

رایزنی در خصوص همکاری‌های دوجانبه به ویژه در زمینه تجاری و اقتصادی و مسائل بین‌المللی خصوصا شرایط بحرانی در غزه محور گفتگو‌های ۲ جانبه رئیس جمهور در این سفر ۲ روزه خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.