آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

تیر دولت برای کاهش فقر به هدف خورد؟

بنابر اظهارات مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حالیکه تاکنون ۶۱ میلیون نفر از ایرانیان مشمول طرح کالابرگ الکترونیک شده‌اند، نزدیک به ۳۰ درصد آنها که اغلب جزو دهک‌های پایین درآمدی هستند، با استقبال از این طرح از یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی بهره‌مند شده‌اند.

تیر دولت برای کاهش فقر به هدف خورد؟

سید رضا یحیوی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: تاکنون بیش از ۶۱ میلیون نفر از ایرانیان مشمول طرح کالابرگ الکترونیک شده‌اند که از این تعداد ۱۹ میلیون نفر که معادل حدود ۳۰ درصد از مشمولان می‌شوند، از این طرح استقبال کرده و تراکنش خرید داشته‌اند گفت: این تعداد با خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده (شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست‌ کم‌چرب،‌ مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر گوشت ) مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی شده‌اند.

وی با اشاره به حذف ارز ترجیحی در سال گذشته و بدنبال آن افزایش رقم یارانه‌ها از ۴۵ هزار به ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان بر اساس دهک‌های اقتصادی خاطر نشان کرد: رفتار مردم نسبت به یارانه‌ای که دولت به آنها می‌پرداخت شکل گرفت و برای خریدهای خود طبق یارانه دریافتی برنامه‌ریزی می‌کردند این در حالیست که تغییر سیاست‌های رفتاری در صورتی که سیاست‌های حمایتی را در کشور اجرا می‌کنیم بسیار سخت است؛ به طوریکه در زمان اجرای کالابرگ الکترونیک فقط سه درصد افراد از طرح استقبال کردند اما آرام‌آرام این آمار رشد کرده است و در حال حاضر به حدود نزدیک به ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تاکنون شهروندان خراسان رضوی بیشترین استقبال را از این طرح داشته‌اند اظهار کرد: پیش‌بینی که از طرح داشتیم و استقبالی که از آن می‌شود، تقریباً محقق شده است زیرا به‌مرور زمان در حال گسترش است.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: کالابرگ الکترونیک در تأمین معیشت دهک‌های پایین‌تر موثرتر بوده چرا که دهک‌های دوم و سوم بیشترین آمار مشارکت در این طرح را داشته‌اند که نشان دهنده درست بودن هدفگذاری دولت برای کاهش فقر غذایی بوده است.

علاوه بر فروشگاه‌ها، زیرساخت‌های لازم برای خرید از فروشگاه‌های مجازی و اینترنتی در طرح کالابرگ الکترونیکی نیز بتدریج فراهم شد و بدین ترتیب خانوارهای مشمول طرح می‌توانند به شکل مجازی نیز خرید خود را انجام دهند که یحیوی در این خصوص گفت: در حالیکه پیش از این یکی از فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی به طرح کالابرگ پیوسته بود، اقدامات فنی لازم و تست‌های مربوطه جهت اتصال یکی دیگر از فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی موفق و در حال اتمام است که با اتصال این فروشگاه به شبکه، به‌زودی شهروندان می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی شما (کد هشت رقمی)جهت خرید غیرحضوری و بهره‌مندی از یارانه تشویقی بهره‌مند شوند.

یحیوی افزود: تاکنون حدود ۱۹۷ هزارفروشگاه به طرح کالابرگ الکترونیک متصل شده‌اند این در حالیست که بیش از ۴۰۰ تعاونی روستایی به شبکه کالابرگی پیوسته‌اند.

وی در پایان با اشاره به اینکه در صورت ابلاغ دولت، دهک‌های هشتم و نهم نیز به طرح کالابرگ الکترونیک می‌پیوندند تاکید کرد که در این صورت اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۱۲:۴۱

تیر دولت به سنگ نخورد به کمر ما خورد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۱۰:۳۱

آقای تابناک ،گوشت کیلویی 580هزارتومان ،مرغ کیلویی 80

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۱۲:۴۱

مرغ 95 تومان

کارشناس ارشد فقر۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۹:۱۵

بله به هدف خورده و کارشناسان معتقدن که فقر کلا نابود شده است و زین پس فقر را فقط باید در کتاب ها جستجو کرد. به همت دولت محرمان فقر کلا متلاشی شده است. خدا قوت!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۴۵

تابی جان تو باور میکنی از جمعیت 85 میلیونی 61 میلیون کالا برگ گرفته اند؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال از اطراف یان ات بپرس ببین واقعا به نظرت چند نقر هستند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۳۵

تیر دولت برای کاهش فقر به هدف خورد؟

اره خوشبختانه به هدف خورد و دقيقاً خورد به پيشاني فقرا و قشر آسيب پذير !

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۳۳

حفظ قدرت خرید و ارزش پول ملی اصلی ترین کار برای «فقیر نکردن» مردم است.
اما این در جهت خلاف منافع شان است و چرا باید زورمندان برای مردم از ثروت اندوزی خود صرف نظر کنند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۲۹

اصلا فقر پر کشید و من مدتهاست فقیر نمیبینم
با این یارانه و کالا برگ فقر که تمام شد بلکه آنقدر کشور و مردم پولدار شدند که مشکل معیشتی ندارند و از مسئولان درخواست دارند یارانه ها را کاهش دهد
واقعا خودتان از این تیترها و از این گزارشات خسته نمیشوید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۲۲

واقعا با پرداخت یارانه 300 تومنی فکر میکنید فقر برچیده شده؟ به عقلتون باید شک کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۱۸

تیر دولت به خود فقیر خورد.

majid۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۰۸

جالبه اصلی ترین عامل ایجاد تورم می خواد تورم را پایین بیاره؟؟؟

مازیار۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۸:۰۱

از گوشت 500هزاری ومرغ 80هزاری ومسکن میلیاردی وبیمه بی خاصیت وحقوق بخورو نمیر ی معلومه خیلی در کنترول فقر موفق بوده ازدر عقب صندلی جلو ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۷:۵۴

بله خورد به قلب فقرا و‌تمام

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۳ ۰۹:۱۷

دولت به جای زدن تیر به فقر به فقرا زد و ریشه فقراداره خشک میشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.