آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

مرگ یکی از اسرای صهیونیستی در غزه

ابو حمزه سخنگوی نیروهای سرایا القدس سه‌شنبه شب از مرگ یکی از اسرای صهیونیستی خبر داد.

مرگ یکی از اسرای صهیونیستی در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «ابوحمزه»؛ سخنگوی گروهان‌های قدس در غزه اعلام کرد که «حنا کتسیر»، شهرک‌نشین اسیر در غزه که قبلا به دلایل انسانی برای آزادی او اعلام آمادگی کرده بودیم، در پی تعلل دشمن صهیونیستی فوت شده است.

وی تاکید کرد که در پی این حادثه، بار دیگر تاکید می‌کنیم که در سایه بمباران‌ها و حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی علیه هر نقطه از خاک غزه، هیچ مسئولیتی را در رابطه با حفظ جان اسرای دشمن نمی‌پذیریم.

ساعاتی پیش از این، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرده بود که مذاکرات تبادل اسیران میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس پیشرفت داشته است.

وی با اشاره به روند این مذاکرات اعلام کرد: شاهد پیشرفت بوده‌ایم و امیدوارم که به زودی اخبار خوبی درباره آزادی اسیران منتشر شود.

یوآف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز از نزدیک‌بودن انعقاد توافق تبادل اسیران خبر داد و با اشاره ضمنی به ناچاربودن صهیونیست‌ها به قبول شرایط مطرح‌شده از سوی مقاومت فلسطین گفت: باید تصمیمات سخت و مهمی بگیریم.

تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که کابینه جنگ این رژیم امشب تشکیل جلسه خواهد داد و با توجه به تحولات پرونده آتش‌بس و توافق تبادل اسیران، کابینه رژیم صهیونیستی نیز تشکیل جلسه خواهد داد.

کمی پیش‌تر نیز شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی به نقل از یک منبع آگاه و یک دیپلمات مطلع گزارش داد که قطر امیدوار است تا ساعاتی دیگر توافقی برای آتش بس در غزه آغاز شود.

در گزارش این رسانه آمریکایی در این ارتباط آمده است که در ازای برقراری آتش بس، تعدادی از زندانیان نزد حماس نیز آزاد خواهند شد.

به گزارش این رسانه، این توافق شامل آزادی ۵۰ زن و کودک اسیر نزد حماس و وقفه ۴ تا ۵ روزه درگیری‌ها می‌شود. به گفته منابع متعدد، ۳ اسیر فلسطینی در اسرائیل به ازای هر اسیر نزد حماس آزاد خواهند شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۱۱:۰۶

در ازاش چند تا اسیر حماس خواهند مرد این خط این نشان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۱۰:۲۷

در پی تعلل اسراییلی ها ؟؟؟؟؟!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۰۹:۲۸

ای اسیر صهیونیستی ۷۶ سال سن داشته

i۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۰۸:۳۴

سه اسیر فلسطینی در اسرائیل به ازای يك اسیر نزد حماس آزاد خواهند شد

محمد۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۰۸:۳۳

به درک ،وقتی اسرائیل حملا ت کور انجام میدهد باید فکراینجا را هم بکند که گروگان ها هم جزو تلفات باشند

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۰۸:۱۴

یا الله به حق محمد و آل محمد از دست جنایتکارای جنگی غاصب قصاب صهیونست، مردم مظلوم فلسطین رو نجات بده.

رضا۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۰۷:۴۲

خدا لعنتش کنه!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.