آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

واکنش بلینکن به پرتاب ماهواره جاسوسی کره‌شمالی

وزیر خارجه آمریکا گفت که در تماس با وزرای خارجه ژاپن و کره‌جنوبی، پرتاب ماهواره جاسوسی کره‌شمالی را محکوم کرده است.

واکنش بلینکن به پرتاب ماهواره جاسوسی کره‌شمالی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت که در تماس با وزرای خارجه ژاپن و کره‌جنوبی، پرتاب ماهواره جاسوسی کره‌شمالی را محکوم کرده است.
کانال عصر ایران در تلگرام

وی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که پرتاب این ماهواره جاسوسی توسط کره‌شمالی، نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل است.

بلینکن افزود که آمریکا، کره‌جنوبی و ژاپن به رویکرد سه‌جانبه خود برای پاسخ به اقدامات خطرناک کره شمالی ادامه می‌دهند.

کره شمالی سه‌شنبه گذشته از پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره جاسوسی خود خبر داد.

ارتش کره‌جنوبی اعلام کرده بود که پیونگ‌یانگ یک ماهواره تجسسی نظامی را در جهت جنوب به سوی مدار زمین پرتاب کرده است.

کره‌شمالی پس از دو بار شکست در پرتاب ماهواره تجسسی اعلام کرده بود که بار دیگر برای قرار دادن این ماهواره در مدار تلاش خواهد کرد. 

پیونگ‌یانگ اعلام کرده بود که هدف از پرتاب ماهواره‌ای‌، نظارت بر فعالیت‌های نظامی آمریکا است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.